おはようございます
Outro: Him
posted by Mirza^Husna 11:50 PM 0 comments
Salam alaik.

Image result for bts gif
y so flawless mayn.


currently listening to Love Yourself: Her secara harom di youtube.


so sebab terinspirasi, maka terhasillah ini.

Image result for divider tumblr

Mirza dah jatuh hati.

















HAHAHAHAHAHAH.








ik its not like festaim nak suka orang ke apa







tapi festaim suka orang bukan sebab muka dia.






paham tak?





Image result for divider tumblr


u can deny, but mengaku jelah kita suka someone firstly mesti MESTI sebab muka.



그렇지??


ngaku aja deh.



ada 3 stages bila aku cam adore orang; cewah macam stages of tafakkur pulak. tapi tulah ni tafakkur amende ni ha


first stages; suka sebab features


second; suka sebab karakter/personaliti


third stages; dua-dua ok, baru boleh declare suka betol lah hahahahah adoyai.


Image result for divider tumblr


tapi kan, this people, festaim aku cam terpana (excuse my language ya Allah meremang bulu armpit) tengok dia (muka tak hensem pun) tapi sebab dia pakai kopiah PEGI CLASS.



jarang, siyes jarang. even uia, even irk sekali pun apatah lagi laws en lagi rare ah nak jumpa.




pastu mata dia, jaga giler. hahahaha ish ko pulak tak jaga mata eh gedik bebeno.


tapi cara dia jaga tu bukan macam tunduk doplohpatjam, dia tengok je muka pempuan (bersebab sahaja ye) tapi cara dia tengok tu tengok yang cool, tengok tanpa feeling


haaaaa



pastuuuuuuuuuuuuuu




sangatla perform dalam kelas



speaking tak berhabuk sangat, tapi jelas dan lantang





very stern one.




cam uwau.

Image result for divider tumblr

pernah kerja dengan dia




adore lagi sekali.




leadership serious power.


kalau ahli tak respon, 


"korang okay tak?"

"apa progress? boleh ke?"





jenis lelaki boleh diharap  ლ(´ڡ`ლ) hahahah


Image result for divider tumblr

tak lama lepas tu dapat tahu




dia ada kapel. hahahahahai




tak broken pun, sebab i think he still have my respect.



sebab bukan background budak agama, so kapel kira biasa. 




plus point adalah he pegi sejid.



ada satu hari kelas malam, datang kelas berbaju melayu + kopiah. 



. (づ。◕‿‿◕。)づ  tak cair lagi?

Image result for divider tumblr


lepas dapat tahu he kapel, serius rasa oooo budak pakai kopiah pun taleh caya.




cam tak adil gila nak sesuka hati je nak judge dan melabel orang.



so i came with a conclusion, don;t hate on people just because they sins differently.


bcs at the end of the day we all commit sins, so adil ke nak hate on people because of their sins? 



Related image
langsung tak *flips hair*

[K-indie], [E-Indie]
posted by Mirza^Husna 1:51 AM 0 comments
Salamun alaik.


또 넘어졌다고
혼자 놔두라고
아무말도 하지말라고
이젠 지쳤다고
마지막이라고
단념하는 네게
하고픈 말 있어 
*그저 스쳐가는 바람일뿐이야
누구나 한번쯤 겪는 그런일이야
훌훌 털고서 이제 일어나렴
이건 아무것도 아냐 
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 일어나 
또 넘어졌다고
혼자 놔두라고
아무말도 하지말라고 
이젠 지쳤다고
마지막이라고
단념하는 네게
하고픈 말 있어 
*그저 스쳐가는 바람일뿐이야
누구나 한번쯤 겪는 그런일이야
훌훌 털고서 이제 일어나렴
이건 아무것도 아냐 
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 
*
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 일어나
Image result for divider tumblr


Dusturuna-al Qur-anu
Wa Deenuna-al Islamu
Arkanuhul Jaleelah da-aimun Fadheelah

Our guide is the Quran
Our Religion is Islam

Five Noble Pillars upholding what is virtuous
To make the Testimony is the base of the Faith, 
and the Fast, and the Prayer, 
the Pilgrimage and Charity.

Dusturuna-al Qur-anu
Wa Deenuna-al Islamu
Arkanuhul Jaleelah da-aimun Fadheelah
Wa yash-Shahadatani, qa-aidatul Iman, 
wa-Sawmu, Wa-Salatu, 
Wa-Hajju, Wa-Zakatu.

Our guide is the Quran
Our Religion is Islam

Five Noble Pillars upholding what is virtuous
To make the Testimony is the base of the Faith, 
and the Fast, and the Prayer, 
the Pilgrimage and Charity.

Wa yash-Shahadatani, qa-aidatul Iman, 
wa-Sawmu, Wa-Salatu, 

Wa-Hajju, Wa-Zakatu.
Image result for divider tumblr

Taste aku dalam music ni, aku suka indie. Lagu-lagu kafe yang lembut, underrated dan menyenangkan dan bukannye headbanging punya types of lagu.


but i can go from indie to hip hop real fast ok ha jangan menmain.


instrument/indie preferably bila nak focus
lagu headbanging bila tengah release tension cam kemas bilik ke or whteve
Image result for divider tumblr

One more thing, aku sebenarnya tak suka share/recommend lagu kat orang (tak suka jugak oang recommend kan sbb macam pls biar aku discover sendiri ko rilek je k) so kiranya bila aku rekemen kt engkorang lagu ni ni ni maksudnya lagu tu tak sedap sangat :p


sebab first kedekut. tanak orang lain dengar sekali lagu yang kite suka. sebab kononnye sedap sangat lah simpan untuk sorng sorang aje ufufufu


second, kalau dia suka sekali nanti macm dia pulak over melebih eyyyy


third, saja dengki.
Image result for divider tumblr
Image result for bts gif
Adieu!
design by Wanaseoby