おはようございます
[K-indie], [E-Indie]
posted by Mirza^Husna 1:51 AM 0 comments
Salamun alaik.


또 넘어졌다고
혼자 놔두라고
아무말도 하지말라고
이젠 지쳤다고
마지막이라고
단념하는 네게
하고픈 말 있어 
*그저 스쳐가는 바람일뿐이야
누구나 한번쯤 겪는 그런일이야
훌훌 털고서 이제 일어나렴
이건 아무것도 아냐 
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 일어나 
또 넘어졌다고
혼자 놔두라고
아무말도 하지말라고 
이젠 지쳤다고
마지막이라고
단념하는 네게
하고픈 말 있어 
*그저 스쳐가는 바람일뿐이야
누구나 한번쯤 겪는 그런일이야
훌훌 털고서 이제 일어나렴
이건 아무것도 아냐 
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 
*
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 일어나
Image result for divider tumblr


Dusturuna-al Qur-anu
Wa Deenuna-al Islamu
Arkanuhul Jaleelah da-aimun Fadheelah

Our guide is the Quran
Our Religion is Islam

Five Noble Pillars upholding what is virtuous
To make the Testimony is the base of the Faith, 
and the Fast, and the Prayer, 
the Pilgrimage and Charity.

Dusturuna-al Qur-anu
Wa Deenuna-al Islamu
Arkanuhul Jaleelah da-aimun Fadheelah
Wa yash-Shahadatani, qa-aidatul Iman, 
wa-Sawmu, Wa-Salatu, 
Wa-Hajju, Wa-Zakatu.

Our guide is the Quran
Our Religion is Islam

Five Noble Pillars upholding what is virtuous
To make the Testimony is the base of the Faith, 
and the Fast, and the Prayer, 
the Pilgrimage and Charity.

Wa yash-Shahadatani, qa-aidatul Iman, 
wa-Sawmu, Wa-Salatu, 

Wa-Hajju, Wa-Zakatu.
Image result for divider tumblr

Taste aku dalam music ni, aku suka indie. Lagu-lagu kafe yang lembut, underrated dan menyenangkan dan bukannye headbanging punya types of lagu.


but i can go from indie to hip hop real fast ok ha jangan menmain.


instrument/indie preferably bila nak focus
lagu headbanging bila tengah release tension cam kemas bilik ke or whteve
Image result for divider tumblr

One more thing, aku sebenarnya tak suka share/recommend lagu kat orang (tak suka jugak oang recommend kan sbb macam pls biar aku discover sendiri ko rilek je k) so kiranya bila aku rekemen kt engkorang lagu ni ni ni maksudnya lagu tu tak sedap sangat :p


sebab first kedekut. tanak orang lain dengar sekali lagu yang kite suka. sebab kononnye sedap sangat lah simpan untuk sorng sorang aje ufufufu


second, kalau dia suka sekali nanti macm dia pulak over melebih eyyyy


third, saja dengki.
Image result for divider tumblr
Image result for bts gif
Adieu!
Eidul-fitr ♡
posted by Mirza^Husna 2:54 AM 0 comments
Salam alaik.


Image result for spongebob blinking cute gif
miss me? 











Related image
glad you did. wahahahahaha


Image result for divider tumblr


How ur raya evelibadih???







Not to forget your Ramadhan. hehehehe *wink*









whatever it is,








may you have a blast Ramadhan and Eidul-fitr! Amiinnn.



Image result for divider tumblr



Aku tak pos anything pun kat soc med not even wishes hahahahah (biasalah tak hot so tak pos pun takpe tak mati pun ahaks)





 Ep ep ep tapi sapa kata takde potret raya?



nah ini dia!

🌸🌸🌸🌸

who dat.

ft. chin

ft. cheeks

ft. fingers

ft. Chiko

🌸🌸🌸🌸


27 JUL '17

Currently in weeks 7 in CFS. Iyep, aku buat asasi setahun setengah ngeh ngeh eleh takpe ah 🤷
so skang dah jadi bebudak ehem hakak hakak second year lewlz. lepasni bila orang tanya dah boleh jawab 




"eh tak lah, second year." ekekeke tak bangga pun.





dan respon biasa,





"tak nampak cam second year pun." 








eleh 😐




i'm in my forth sem rn, inshaaAllah graduate this sem, doakan! nak gi gombak cepat, nak jumpa crush hahahahah hah ha ha buuuuu blah la ko betulkan balik niat ish




sem ini, syipah dah takde, hilang penguat semangat jap. pulaktu kat degree pun memang dah tak sama tempat. syipah kat kuantan saye kat gombak sobs (i'm thinking to do appreciation post abt syipah heheheh)



tapi ade Opa my kazen pengubat hati yang lara hahahahah padan muke Aufa dapat uia hahahahh



huzayl, zahin. pun ade, tapi takpelah takde efek pun




lulz 4 orang sepupu kumpul kat uia, ko hade?



🌸🌸🌸🌸


roommate this sem ok best! still dengan Jia. Erin dengan Pah rumet baru tapi second year jugak.



still trying to open up myself more to ppl, baru la orang nak open up dengan kita kan? takpa, take it slow, u have the time ;)



🌸🌸🌸🌸


what ever it is, alhamdulillah. i'm here because of his blessings.



🌸🌸🌸🌸

Image result for bts gif
too cute. i cant


Sori aku pun rimas jugak pos banyak enter____enter ni, but i guess it is a phase hahahah (takde bende nak bebel basically) Please bear with it a moment (or forever) kihkih



lagipun bukan apa, kalau aku buat panjang2 mcm dulu, tak tahu pengakhirannya nak ke mane. biasalah assignment research pun dah berkajang-kajang kang terbawa-bawa ke penulisan post pula hahahahaks bajetnye eh biarlah ha tengok panjang betei untuk satu perenggan juling mata ergh sudah-sudahla esaimen kena taip panjang-panjang takkan post blog pun nak taip pepanjang penat ah cani lol actually those not even same to put it together in one sentence pun, liek how can you compare assignment and post update? satu stress satu menyeronokkan tak ke?
design by Wanaseoby