おはようございます
Cerita Part 1
posted by Mirza^Husna 11:03 PM 0 comments
                                       Salam and Hello readers blog Kisahku Hidupku :)

   Seperti title yang kat atas nii kan ? I'm so sure that korang mesti tau ape aku nak citer kan ? Hekhek , but mungkin tekaan korang salah . Hehe so jom kita teruskan cite nieh.

  Haritu baru je aku dok citer fasal Giant rite ? Hurm .. haha lawak giler ! haritu dah pegi hari ni pergi lagi memang nampak sangat shopaholic ! Ok , abaikan ..

  Actually , hari ni pergi Giant coz nak cari barang-barang sekolah pulak , yang hari tu barang dapur jee , ceyh macam tak terfikir lak hari tu nak beli sekali gus . Hehe sebab memang time tu takde feel giler nak sekolah . =.= .

  Kiteorang <aku , umi , sis> bertolak dari rumah dalam pukul 10.00 lebih laa , kiteorang round - round cari kasut and beg the most important things ..! Firstly kami pergi Kedai Kasut Amly tengok-tengok kasut but aku takde tak berkenan coz tak cantikk , but my sis ok je la beli kasut Pennyland yang kasut belle tuu .

  Round punye round jumpa la satu shop nii jual macam barang-barang branded la jugakk , aku jumpa beg cantik cool giler ! warna merah + kelabu smart kan ? waa , cam nak beli je sekali tengok mak oii 80+ Gii ... Laa .. My mum tak kisah but nanti tahun depan takyah beli beg lagi arr coz konfem tahan lasak . I said larr " Alaa ,  tanak la kalau cam tuu "*sambil membuat mulut yang muncung macam tupai haha !  .

  Lepas tu , cari lagi kasut pulak tak jugak jumpe .. Takde rezeki nak buat camne =.=' Time tu my mum dah frust giler + hangin dengan anak dara sorang niehh , hee ceyh dara ke ? still kanak-kanak laa .. tak ngaku konon-konon larr . Geli erkk ..

  Dah takde tu My mum drive pulak pergi Tesco demi mengembirakan hati anak dia yang sorang tuu... Tiba - tiba !..


                                                 B.E.R.S.A.M.B.U.N.G ^^

Adioss + Wassalam readers ! My mum dah bising coz anak dia yang sorang nieh tak sleep lagi. Choww~

Labels:

design by Wanaseoby