おはようございます
Sekolah dan Ujian ..
posted by Mirza^Husna 10:48 PM 11 comments
                                  Salam and Hello readers blog Kisahku Hidupku :))


                                                                  *orang ni over stress wakakah .

   18 Disember 2010 tu laa hari yang aku WAJIB datang sekolah , wahaha.. Sebabnya of coz la kena ambil ujian nak masuk kelas mana kat Sekolah Menengah Islam At-Tahfiz lol. 1A ke 1B ..

  Actually , my mum dad suruh pilih nak masuk sekolah mana . But my mum cepat-cepat kata yang berbunyi begini *ayat skema  " Eeh tak payah tak payah ,sekolah je kat tempat yang sama , tak payah nak pindah-pindah " =.= so then aku terpaksa sekolah situ jugak . But kalau suruh pilih aku taktau nak sekolah mana , jadi .. aku masih tak tahu sekolah impian aku yang mana. haha. cam gila je aku harini. lol.

  Berbalik pada ujian tadi..Ujian tu takde la susah mana and takde la senang mana wakakah .. Soalan dia campur-campur <Tafsir Al-Qur'an , Bahasa Arab , English > Aku datang time tu agak lewat sikit so macam malu-malu kambing la nak  masuk hikhik . Buat muka slumber je walaupun dalam hati malu gilaa .

 Pastu time nak duduk mesti ar kena tarik kerusi dulu kan ? Kau nak buat magic ape ? Time nak tarik tu aduiiyai apesal kerusi ni tanak keluar .. =.=' minta tolong cikgu kat situ. Ceyh senang je kerusi tu keluar , sengaja nak menyusahkan aku .. Duduk. Buat , Buat , Buat .. SIAP pun . Finally ! Salam cikgu ,Keluar la takkan nak menyemak kat situ pulakk .

 Dah keluar , carik mak aku , haishh tak jumpa main nyorok-nyorok ke ? Pergi la carik satu sekolah tu . Jumpa pun but tak boleh balik terus .. My mum kena susun buku sekolah yang kena jual . Tunggu orang cina yang tukang hantar buku tak sampai ,., my mum pun ajak carik kasut yang haritu yang carik tak jumpa - jumpa =.= .

 Pergi kedai Kasut , jumpa pun kasut yang aku nak , All America bertali . My mum kata " Eei kasut jantan jugak yang dia berkenan macam takde kasut lain" Aku pun pasrah je la my mum kata . ' Haha.

 Dah jumpa pi sekolah balik , tengok buku dah sampai kemas-kemas dalam pukul 1.00 balikk rumah , then belikan Fatin nasi . Nanti kang balik rumah melalak pulak dia lapar la katekan.. Tengok-tengok kereta putih my dad dah tersegam indah di "PARKING"  kan .. Rupanya diorang dah makan , jadi nasik tu boleh buat makan petang . Dah masuk rumah solat zohor , tidooo . Penat seyh .

      Soo , see you next post readers ! Choww ,Wassalam .

P/S : Actually nak update hri Sabtu gak tapi si adik ni beralah kat sis dia . So sebagai membalas dendam aku guna sampai puas hari Isnin ngan Selasa , coz Ahad pun dia gune ..ceitt tak kasik chance langsung ..

Labels:

design by Wanaseoby