おはようございます
Aku meninggal...
posted by Mirza^Husna 9:06 PM 2 comments
                   Salam and Hello readers blog Kisahku Hidupku :))

   Huh?! eh, title tu tak habis lagi, nak tukar malas pulak sebab dah publish. Pastu nanti kena adjust tu la ni laa.. hermm~ So korang jangan la terkejut sangat haha, cehh macam la korang heran kan? The title is Aku meninggalkan lappy selama 2 minggu, ahaha ! Baru betol.

   Wahh, sengsaranya hidup. Haha tapi Alhamdulillah hidup lagi tak mati punn. Lagipun time tu kat kampung terubat la siket dengan sepupu sepapat yang perangai ape kejadah.. Layann~

   Dekat sana tu ada la teman untuk bergaduh dan bertekak dengan sepuas-puasnya, coz parents tinggal kat kampung hikhik. If kat rumah baru bunyi sikit, sori no fight-fight aaa. Macam Phua Chu Kang la pulak, heh macam la aku kisah.

  Well, tahun 2011 ni aku melangkah ke dunia baru, sekolah je lama hekhek. Dunia baru yang sanagt berbeza berbanding sekolah rendah dulu. Hurm, gemuruh giler. Haiyaa~


  Semuanya baru, baju, kasut, kawan, cikgu, suasana, and macam-macam lagi. Akhir kata, pesanan dari manusia biasa yang bernama "MIRZA" ni.. Jadikan tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya okay?

  Walaupun aku tau tahun 2010 tu banyak melakar kenangan dan sejarah , especially Darjah Enam :) I will never forgot you 6 Al-Bukhari ! I miss you ! So Miss ! Very Much ! Apa punya ayat daa.. Wassalam jumpa di post akan datang.

Labels:

design by Wanaseoby