おはようございます
Bila aku mengamuk.
posted by Mirza^Husna 1:01 PM 0 comments
                     Salam and Hello readers Blog Kisahku Hidupku ni :)


                               *garangnya orang tu ;P

 Haha. Orang tua-tua kata, setiap hari kena lah mulakan pagi hari dengan sesuatu yang positif. Tapi takpe ni just nak bagitau kau orang semua....

                      
          Perkara yang dilakukan kalau mengamuk !

Amaran : Entry ini berkemungkinan akan menyebabkan anda sakit jantung, lelah, sesak nafas, dan sebagainya. Adalah dinasihatkan supaya anda mengambil langkah berjaga-jaga. Apa orang putih kata "Safety First "


 Entry ini umum jika tidak kiralah mengamuk kat orang, bintang, ataupun diri sendiri. Diri sendiri tu maksudnya macam if kita cari barang tak jumpa ke and any.


 Mengamuk kat sis

(1)Conteng cadar katil.
Haha. Jahat? I don't care la beb. Yang penting hati ku puas. Tak kena marah ke? Haha. Of course la kena. Tapi nanti basuh pakai Vanish hilang la. Hikhik.


(2)Sepah-sepahkan meja.
Haha. Ni tak payah cakap la, kau orang mesti selalu buat kan? Benda kaca ke plastik ke buku ke, jatuh je semua. Qur'an takde la sampai camtu sekali.


(3)Sepah-sepahkan katil.
Katil? Dengan cadar-cadar sekali tertanggal. Silap hari bulan segala isi yang dalam perut Bear tu pun terkeluar + terburai. Haha.



Mengamuk kat bintang

(1) Tarik telinga.
Tarik, pusing, dan sebagainya itu adalah perkara yang lazim setiap hari. Haha. Kadang geram sangat ambil je penyepit baju hah sepit kat telinga dia. Tapi sepit terpilih la kang cacat pulak telinga dia. Haha.


(2)Cubit badan dia.
Aktiviti ni dilakukan pada waktu yang sangat hangin gila kat dia.Kadang-kadang je. Supaya nanti tak la berlebam badan dia, kang kena taruk minyak.


(3)Main lambung-lambung.
Haha. Ni aktiviti paling disukai. Senang je cara dia, dukung dia, then lambung la ala-ala tarian belle. Haha.


(4)Halakan penumbuk.
Ni selalu buat, ni macam acah-acah dia je. Hala penumbuk kat muka dia, silap hari bulan diterkammnya tangan aku sebab takut haha.


Marah kat diri sendiri 


(1)Baling segala benda.
Ni kalau cari benda tak jumpa like buku, kamus or apa-apa jelah. If jumpa salah buku nanti buku yang tersalah jumpa tu dilempar ala-ala fly show. Ada ke? Haha.



   OK lah sekian sahaja, buruk kan perangai? Haha. Jumpa di post akan datang, Wassalam.

Labels:

design by Wanaseoby