1.19.2011

Lawak la Konon #1

                            Salam and Hello readers blog Kisahku Hidupku ni :)

  Masa hari Ahad haritu, kami <ayah, sis, aku>. Went ke Jusco dengan riangnya + happily. (Eh)? Bukan sama je ke? Ah, nevermind. Ok, tak nak panjang-panjangkan cerita terus ke kisahnya ituu..

  Time tu kami pergi kedai Al-Ikhsan ayah nak beli baju bola ataupun bahasa femesnya Jersey. Haha. Aku dengan my sis tunggu kat luar malas nak masuk + kaki letih.. Huhu. Maka terjadinya dialog yang bunyi nya lebih kurang macam ni..


Sis : Eei, lama lagi ke baba <nama panggilan> ni? Hish, orang lelaki pun buleh tahan jugak nafsu shopping dia ek?

Aku : Elee, ingat orang perempuan je ke.. Aduiiyai lama nyaa. Huh~

Sis : Eei, lenguh kaki. Dah la rasa nak buang air ni.

Aku : Hah?! Buang air? Apa susah tu tong sampah dekat cett.

Sis : Buang air kecik la ngekk. Ha kan dah kena.

Aku : Malunya aku ! Haha, dah tu carik la toilet apa kejadah duduk kat situ je, bukan nak usaha.

Sis : Yela, yela. Eeh tu macam toilet je. <sambil tunjuk kat papan warna hijau.

Aku : Haa? Mana? Emm.. Tu papan Exit la ngek, haha kena balik mu. Mata kau dah kenapa? 

Sis : Whatever ! .... <sambil pandang tempat lain>

  Itulah pengakhiran cerita Lawak la Konon memang tak lawak pun, tengok aje tajuk konon. Haha. K choww Wassalam.

4 comments:

yaya said...

lawak la ..! hahahaahhaahhahahahahahahhahaha! :D

Mirza^Husna said...

*/ Yaya /*

eheh? yeke? lol. Hikhik.

yaya said...

ye laa .. x sngka ? haha ! lOl

Mirza^Husna said...

*/ Yaya /*

yupsz, tak sangka. lol.