<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6028754869050622947\x26blogName\x3dHoney+Apple+Pie\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://honeyapplepie.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://honeyapplepie.blogspot.com/\x26vt\x3d7898433726075652491', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

| Mirza Husna | Four-teen 2012 | Johorean | BANA Sone F(x) |
Hope you have a save journey here! Leave your footprint♬
Friends:

chitchat:



recent update :
Lawak la Konon #1
written on 1.19.2011 @ 6:47 PM ✈

                            Salam and Hello readers blog Kisahku Hidupku ni :)

  Masa hari Ahad haritu, kami <ayah, sis, aku>. Went ke Jusco dengan riangnya + happily. (Eh)? Bukan sama je ke? Ah, nevermind. Ok, tak nak panjang-panjangkan cerita terus ke kisahnya ituu..

  Time tu kami pergi kedai Al-Ikhsan ayah nak beli baju bola ataupun bahasa femesnya Jersey. Haha. Aku dengan my sis tunggu kat luar malas nak masuk + kaki letih.. Huhu. Maka terjadinya dialog yang bunyi nya lebih kurang macam ni..


Sis : Eei, lama lagi ke baba <nama panggilan> ni? Hish, orang lelaki pun buleh tahan jugak nafsu shopping dia ek?

Aku : Elee, ingat orang perempuan je ke.. Aduiiyai lama nyaa. Huh~

Sis : Eei, lenguh kaki. Dah la rasa nak buang air ni.

Aku : Hah?! Buang air? Apa susah tu tong sampah dekat cett.

Sis : Buang air kecik la ngekk. Ha kan dah kena.

Aku : Malunya aku ! Haha, dah tu carik la toilet apa kejadah duduk kat situ je, bukan nak usaha.

Sis : Yela, yela. Eeh tu macam toilet je. <sambil tunjuk kat papan warna hijau.

Aku : Haa? Mana? Emm.. Tu papan Exit la ngek, haha kena balik mu. Mata kau dah kenapa? 

Sis : Whatever ! .... <sambil pandang tempat lain>

  Itulah pengakhiran cerita Lawak la Konon memang tak lawak pun, tengok aje tajuk konon. Haha. K choww Wassalam.

Labels:


4 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life