おはようございます
Selamat Tahun Biru !
posted by Mirza^Husna 6:53 PM 0 comments
                          Salam and Hello readers blog Kisahku Hidupku ni :)


  
   SELAMAT TAHUN BIRU ? Huh! What The Hal ? Nyanyuk ? Haha. Act, yelah kau orang pun tau kan, tahun baru dah lama dah orang sambut but me.. KETINGGALAN KERETA API betul ! 

   For kau orang information, time tahun baru nak muncul tapi malu-malu kucing yang macam kucing parsi gebu lagi kiut-miut yang aku suka tu *cehh, nak panjang-panjang pulak. Aku duduk berjauhan dengan lappy kesayangan. Huhu. Sadis sungguh.

  K lah sudah kekeringan idea larh, akhir kata Selamat Tahun Baru hikhik, yang atas tu khas untuk kau orang. Jumpa di post akan datang. Choww !
     

Labels:

design by Wanaseoby