おはようございます
5 perkara yang aku tak suka bila pakai earphone.
posted by Mirza^Husna 3:55 PM 2 comments
Salam and Hello readers.

                                     *saya suka saya suka !!

  Status aku yang tengan taip ni, ialah PENAT !! Yupsz, baru je siap buat nota Sejarah yang panjang berjela tu en. Oh ya, tak lupa kat ipod yang berwarna pink. Jangan jeles Solehah. Kamu punya warna hijau kan? :P Dia pun penat nyanyi-nyanyi unutk I nyaww ! Haha *gedik   


 Oh ya, act aku tak suka warna pink. Then tanyalah daku kat my sis.

  " Eeh asal ayah beli warna pink ? "

 " Biar ahh. "

 " Laa, nak warne biru. "

 " Hahah ! "

 " Pehal kau? "

 " Biru? Ape kelass. Hijau la cool ! "

 " What the.... sukahati lahh !! "





  Eeh ape aku merapu ni? Oh ok, tadi en aku buat kerja yang tak berupa kerja tu sambil layan lagu tak ingat dunia. Apa yang terjadi ?! Yess, salah tulis, tertulis lirik lagu pulakk.. *paham ke tak ni hoii. Contoh ye.

 " Jawab soalan berikut. "

Lagu tu macam ni kut ke titisan darah terakhir...
 Aku buat camni buat hape haa?

" Jawab soalan terakhir. "

  Tak ke menyusahkan namanya tu.. So kat sini aku nak gitau ape yang aku tak suka bila pakai earphone.

1) Salah tulis.
    Perkara ni yang macam contoh kat atas lahh. Nanti kena padam pakai liquid pulakk. Menyampah.

2) Sakit Telinga.
    Kalau pakai earphone lama-lama sangat kan tak ke sakit telinga tu? Tapi cancel sakit sebab lagu sedapp.Haha banyak la kauu. 

3) Tak dengar orang panggil.
   If ayah ke umi ke panggil tak dengar. Nanati bila diorang yang mai sini. Pandai-pandai la jawab yehh.

4) Jadi macam bisu.
    Ni yang paling aku tak suke ok. Kan dengan automatikli korang mesti terikut sekali lagu en? So nyanyi tak kuar suara ape kes?

5) Gaya.
   Mesti sampai tutup telinga ngan mata korang cehh konon macam menghayati laa.? Ala-ala Siti Nur Haliza binti ..... Then buat malu je orang nampak. Aku pernah so aku tau lahh. Buat malu muka je.

 That was my opinion , so baca je la jangan banyak bunyikk ! Haha, asal emo sangat aku?

Labels:

design by Wanaseoby