おはようございます
Akibat malas.
posted by Mirza^Husna 4:47 PM 0 comments
Salam and Hello readers. :))
 

                                  *monyet malas lalala~
                                                          


For the first time, aku beri greetings yang camtu. Takde space and whatever yang selalu aku buat.

 Entahlah rasanya tak perlu la nak panjang-panjangkan, memadai la kan macam ni, bukannya korang jawab pun. Hei, ayat ni bukan mintak simpati. Cis cis.

 Nak cakap ape lagi ya? Oh, ya kadang-kadang mungkin panggilan yang membahaskan kata ganti nama like aku, ana, saya. MUNGKIN ye MUNGKIN, saya aku tu changed ikut 'mood' laa. :)

 Ok, dah tu je la kutt macam panjang sangat je entry ni. Haha banyaklah kau ye? Dah malas cakap je laa. Moral of the entry : Jangan ikut perangai aku yang pemalas ni. Tapi aku rasa kau orang lagi malas dari aku. Ngahaha. ;P

 
P/S: Aku tau korang mesti rasa entry ni sangat membosankan. Haha.

Labels:

design by Wanaseoby