おはようございます
Tembikai? ANNOYING lahh !!
posted by Mirza^Husna 8:38 PM 0 comments
Salam and Hello readers.

                               *hei kau ingat kau tu sedap sangat ke?  :P

  Kau orang suka makan tembikai? Dari dulu aku pelik kenapa ya, kalau ada majlis makan-makan, yang menjadi pilihan orang bahagian dessert selalu pilih buah tembikai. Yang first reason dia aku taulah, maybe sebab murah plus besar.

 And yeah, asal aku kecoh-kecoh ni cerita pasal tembikai? Hahaha.. Sebab suatu ketika dulu aku pernah TERsuka kat buah hati jantung intan payung tembikai ni *ahaks.

 Nak dijadikan cerita, time tu aku nampak kawan aku beli air tembikai, tengok macam sedap, then aku cuba beli. Kalau tak sedap buang jelah kan? Kefaleotak muu. Hahah.

 Masa dalam perjalanan nak balik rumah, aku asyik mengadu je sakit perut, sakit perut. Mungkin masa tu perut aku terlampau penuh, so aku pun memuntahkan segala isi yang ada kat dalam perut. Dan lantai bilik air lah yang menjadi mangsa. :P

 And mulai saat itulah aku tak boleh tengok, apatah lagi makan tembikai. Dan disebabkan tembikai tu jugak berat aku turun, coz asal makan je muntah. Hatta air jarang tu pun aku muntah. Terima Kasih, TEMBIKAI ! =D

 Sekian saja cerita TEMBIKAI. Mekaseh :)
design by Wanaseoby