おはようございます
Umur Oh Umur.
posted by Mirza^Husna 9:13 PM 6 comments
                 Salam and Hello readers blog Kisahku Hidupku ngee~!

  Umur. Siapa tau apa itu umur? Takyah jawab jawab tak dengar pun. Lalalala~. Apa yang aku nak membebelkan ni? Just nak tanya korang en, best tak membesar? Aku rasa lah kan, rasa je eh 70% kata tak best, selebihnya best KOT. Ni secara rambang ok. Haha.

  Nak bukti? Sure sudah tersedia. Ni mesej yang dihantar oleh seorang kawan aku yang baik, surely kat facebook laa haha. Ok, cakap banyak tak guna, baca yehh.


GOOD BYE FRIENDS!!

Takashi Takeru 30 December 2010 at 10:44 Reply Report
salam,, kpd sume kawan2,, good bye!! walaupun dimane kite berada jangan lupe antara satu same lain tau,, selalu ingat2 ye,, Good Bye My friends,, farewell and asalamualaikum... ^_^ 
 
Akemi Miyano 30 December 2010 at 11:06 Reply Report
goodbye,
jangan lupa sentiasa berhubung
pakailaa apa apa pun
semua cara ada :D 
 
Takashi Takeru 30 December 2010 at 11:09 Reply Report
insyallah,, :) 
 
Ana Ina Sabrina 30 December 2010 at 12:19 Reply Report
w'salam,, kal,, k0 sk0la mne ta0n dpn?? I'm always remmber my fwennzzz... d0n't w0rry, be happy.......... tatatititutu~ wa'alaikummussalam..... ♥ ♥ ^_^ 
 
Yasmin Yahafa 30 December 2010 at 13:08 Reply Report
w'salam .. aq sntiasa igtkn kwn2 aq yg molek2 sume nih .. GoodBye !! ;) ♥ ♥ ♥ 
 
Akemi Miyano 30 December 2010 at 14:06 Reply Report
good bye

Iefa Ramli 30 December 2010 at 15:28 Reply Report
wassalam...insyaAllah kte akn slalu ingat haikal,,dn sape2 je yg pindah...tpi.....jgn lpe kte taw,,,hehehe....k lah,,gOod byE...^_^♥ 
 
Hazwani Yahafa 30 December 2010 at 17:40 Reply Report
wassalam...kite pon sentiasa igt kwn2 kite...2010 is the best...hehe...don't forget me ea...k,GoodBye To ALL mY Frenz...:-)

Takashi Takeru 30 December 2010 at 20:00 Reply Report
bye,,,,, mmm,, :( ... nanti jarang2 jumpe,, x best nyer,,!!
 
Green Apple 30 December 2010 at 20:39 Reply Report
bye kal! mesti nnti kite 0rg akn ingat kenangan 6 al-bukhari..:( 
 
Takashi Takeru 30 December 2010 at 20:54 Reply Report
mmm,, sedihnyerr,, 
 
Solehah Wanass 30 December 2010 at 23:12 Reply Report
wkmslm.. kite dn kwn2 akn selalu mengingtkn kamoo,, haikal.. mudh2hn awk dpt kwn yg baik k..??..

Saifuddin Kamaruddin 08 January at 15:40 Reply Report
Wad .... Ever .... x rindu korang sume pown ....

Mirza Husna 29 January at 07:30
Ooh what the garpu !
skull menengah tk best langsung.! =.='
Yasmin Yahafa 29 January at 14:04 Reply Report
betOl kate mirza .. drjh enam la yg the best ! ;)
Aiman Hakim 29 January at 17:54 Reply Report
bet0l 3x
Mirza Husna 29 January at 18:48
ooh my thanks sbb sokang yehh,
haha. *wink-wink* ;P 
 
Yasmin Yahafa 30 January at 11:22 Reply Report
heee .. Xp
Takashi Takeru 01 February at 14:17 Reply Report
x pape je dak ni..tp pape pn drjah6 paling best!! 
 
Ana Ina Sabrina 01 February at 17:23 Reply Report
ntah la dy0rg tuhh!!! aneh2 jek!!~
haikal= bt0l333!!! 
 
Takashi Takeru 01 February at 22:14 Reply Report
haha,, :D 
 
 
                              ........................................................................
   See? kawan saya sangat baik kan? Haha. Yang hantar mesej tu LELAKI, ulang sekali lagi LELAKI ye kawan-kawan. Baik kan dia? Rindu kat member, haha. Ye la usual kan lelaki ni jenis macam " Elleh, tak heran =.= " Oh what the garpu ! Takde perasaan. Tapi tak semua KOT. Haha.

  Oh ya nak tunjuk korang video kat bawah ni, dah lama tak tengok iklan ni, haha.





  Best en, lompat-lompat, jerit-jerit, main, nyanyi-nyanyi, mandi-mandi, haha ! Now, kami semua dah beranjak ke alam baru. Ya, 13 tahun. THIRTEEN . TEEN means remaja. Kami ni di waktu awal remaja, so kena change from perangai yang macam kid to matured orang kata. Dah tak boleh jerit-jerit, lompat-lompat, main and semua lah. 

  Wahh, susah nak tinggalkan semua tu. I still want to be kid ! Tapi, mana boleh. Kita semua kan mesti ya MESTI meningkat umur. Kesimpulannya ialah hargailah umur anda. :)

Labels:

design by Wanaseoby