おはようございます
Yeah Yeah ! Cuti Sekolah !
posted by Mirza^Husna 8:43 PM 0 comments
Salam eh pembetulan kat situ. Orang ni cakap tak boleh guna so...

  Heyy Pepps ! *boleh? Haha.


                                     *ok memang sah-sah tak nak kau orang baca lol.

 As kamu semua tahu cuti sekolah dah mula. Goshh. Cepat je en dah bulan tiga oh. Time dapat surat sempena cuti semester pertama wahh macam kat awang-awangan oh. Tak percaya. Syok ah !

 Grr. Apesal over dose sangat? Oh hello cuti ni pejam-celick pejam-celik kejap je dah habis. And yeah umi kat dapur cakap " Cuti-cuti jugak kerja sekolah berlambak tu tengok je ke? "

 Ciss. Sungguh ku terasa lahh.

Tadi ISS kata " 9 hari je? Kejapnyaa ..."  Deyy bersyukur lah, heh. Cea cakap orang dalam lubuk hati sendiri siapa tau kan kan ?

  Oh ok lah, daripada nanti mencarut yang bukan-bukan baik stop dulu. Akhir kata ' Selamat Bercuti ~!

P/S : "Buat benda berfaedah tau ! Jangan asyik dok online je."  kata umi di dapur lagi. Yeah tu 'kata-kata' untuk aku. But, siapa makan cili, dialah rasa pedasnya. So, yang kamu orang dok baca online ni sila lah terasa. Ngehehe.

Labels:

design by Wanaseoby