おはようございます
Haritu Befday Girl la !
posted by Mirza^Husna 8:08 PM 0 comments
Heyy Peeps.

  Huish, lama gila en aku tak update? Mesti korang-korang semua rindu kan kan kan? Ok, perasan. Takde pun orang rindu post aku.. Terjun longkang lah camni. Aiseyman.

 Eh, aku lari tajuk ! Takpe bukannya apa-apa. Aku tak nyanyuk lagi okey? Act, aku nak wish kat dua orang kawan, sahabat, teman, musuh bukan ye? .....


Happy Birthday Girl !

 Yes, Happy Birthday u two. Dah 13 tahun dah korang. Aku still lagi dengan umur kebangaanku 12 tahun. Sukenya,sukenya !. Fine, abaikan.

  Oh ya, sebenarnya la kan, befday diorang ni 5 April haritu, tapi disebabkan ke'busy'an yang terlampau-lampau, eh, asal aku sibuk-sibuk gitau befday diorang macam la masuk periksa.

  Jawapannya, eh, biarlah blog aku kan kan kan? *jeling* . Stop sesi menjeling-jeling nanti juling kang. Jangan salahkan aku. Eh takkan la aku wish je kut, mana kek, hadiah?

  Eh, jap lah. Tutup mata dulu....




                  
  Eyy, orang kata tutup mata lah ! Main tipu. Nanti tak surprise ! *gedik  Betul betul la , tak bagi kang.




 Good, kejap ea..... Jangan buka mata dulu. Sabar sikit ye?
NAH !!



 Ni untuk Solehah. Nak sangat kan pink. Haha. Dia muncung sebab kek befday dia warna coklat. Tapi kan melebih pulak, ada ke nak kek gambar POOH ? Hish, fanatik sangat kat POOH dia tu...

   
Ni pulak untuk Afifah, abaikan yang nama John tu, orang buat kek silap buat. Aku order betul dah. Careless betul. Lain kali jangan pegi kedai kek tu tau ? *hasut  Dia ni pulak risau sebab kan ada cerita FB nak tutup bulan 3. Tapi tak tutup-tutup. Nak tau sebab dia risau? Kata dia .....

" Ala, FB nak tutup bulan 3, nanti bulan 4 orang tak boleh nak wish..."

 Pang disitu, haha. Lawak betul kawan aku dua-dua orang ni. Tapi, ok lah tu sebab saya mempunyai kawan yang pelik. Pelik tu LIMITED EDITION kan? Oh, saya sangat bangga. 

 Ok, till the next post. Daa korang..
 

Labels:

design by Wanaseoby