おはようございます
Kenapa dengan blog kau?
posted by Mirza^Husna 9:50 PM 0 comments
Heyy Korang. !

 Waa .. rindunya dengan blog cumil lote ni ! *ayat skema* Haha, yeah. It's have 2 weeks exam kan? So 2 minggu ganti untuk merehatkan otak dari buku serta kawan-kawan yang tak habis-habis buat aku macam kurang waras~ Aduhaii...

 Ingat hari Jumaat terus nak post, edit blog *ceh ! macam pandai* usha blog orang lain... Bersemangat aku masa kat kelas lepas je ustaz yang jaga keluar aku terus jerit YEAH ! Akhirnya...BEBAS !! Sambil mengkat kedua belah tangan ke atas gaya orang lelaki bila pasukan bola dia menang. 


 Aku punya teruja nak cuti dan nak update blog.

 Tapi lain pulak yang jadi. Akaun blog kakak aku tak boleh sign out. Seperti yang di jangkakan, aku tak boleh update lah !

 Jadi, aku pun terus pergi ke laman http://facebook.com untuk meredakan angin kemarahan yang diibaratkan seperti berlakunya kebakaran pada bangunan 21 tingkatt ....

 Macam-macam dah aku buat. Like, aku tekan help, tekan sign out banyak kali. Dan sebagainyewww. :P
And yeah, tak menjadi awak tahu? *Tak I tak tahu*

 Dan yang membuatkan aku sedih sangat la konon, ada orang tanya link blog aku, so aku bagitau jelah kan? Sekali aku saja konon konon nak blogwalking, tengok apa khabar blog aku..

 Sekali !! Eh asal  TAKDA LAYOUT NI ? HILANG ?! Macam biasa orang yang letak layout tu dah padam, kurang gula betul lah. Saja kan nak tengok blog aku macam sarang tikus. *hentak hentak kaki*


 Orang tu pun tanya.. KENAPA DENGAN BLOG KAU ?  Maka, dengan ayat yang dibuat-buat simpati pun direka.. Aku kan ada bakat jadi pelakon sambilan youu ! *ngada*




 **********************************


Hey nice you know? ;D

Dah lama sikit, aku tengah dok baca blog orang lain ...

 TIBA-TIBA kan kan kan, masa tu aku tengah usha blog orang, tengok kat top eh asal dia tulis "create blog and sign in" Aku time tu macam WOWW! Heh, macam orang jakun gituu.

 Lepas dah sign in apalagi ! Aku pun cepat-cepat tukar layout dengan harapan takdak orang nampak layout hodoh tu. Biarlah orang tu je yang nampak. x) Dan, hasilnya sungguh tak berapa nak mengkagumkan sebab baru aku perasan SHOUTBOX aku dah hilang haha !

  SO, itulah pengakhiran cerita yang tak berapa nak best ni. Aku nak gi mandi, penat wehh. Edit-edit ni nanti lah. Baibai.

P/s : Cuti-cuti ni aku tengok sesak facebook. Hamboi hamboi korangg ! Kemain ehh ;PP

Labels:

design by Wanaseoby