おはようございます
Sadis yang berhempap-hempap.
posted by Mirza^Husna 7:07 PM 2 comments
Haihai.

 Si Yasmin ni kata aku dah lama tak update. Ni ha, ambik. :P Eheh btw, asal dia cakap macam tu ha? Dia suka post aku kot. Haha dah mula perasan. V.v

 Sebelum kita mula, aku nak present *ceh taknak kalah pakai tunjuk* sesuatu.

Ustazah H xDD

 Nampak? Kalau tak nampak baik ambil langkah keselamatan pergi jumpa doktor ye? Caring jugak eh kau? Haha.

 FYI, ni guru kelas kami. Ya tahu tantek kan dia? Tantek kan tantek kan? *ngada* Malangnya, dia dah pindah woo. Oh sangat sadis ~ And kami tak sangka ustazah ni ada bakat jadi pensyarah. "Woo, nak tahu tak ustazah aku pensyarah.! " Berlagak pulak.

 Dia kena pindah ke Melaka cause dapat tawaran. Ajar kolej. Ustazah kata ustazah takut ajar budak besar haha. Nanri lama-lama biasalah KOT. xPP.

 Sebagai sebuah kelas yang baik lagi pemurah dan... hebat kami telah pun buat jamuan ala-ala perpisahan hekhek. Sedih tau, leleh aku satu hari. Ok tipu 15 minit je. HEHE. Lain-lain nangis sorang-sorang dalam selimut atas katil, heh.

 Ada jugak cenderakaki yang dikasi ustazah kepada kami oh. Perhiasan kat dinding. Tak penting kot jadi tak perlu nak cerita panjang sedepa. Kekeke.



Saja letak dua, biar eksklusif gituu. Haha amende?


 And sangat sadis yang terhempap-hempap bila Ustaz KH kami yang suka nyakat orang tu... pindah ! Ceh nak buat hruf i kecik terbalik bagai. Haha.

Aku suka ustaz KH ni cause dia macam banyak ilmu. Ada banyak perisian *cewahh* kalau dia cakap sesuatu. Dia takkan cakap benda yang tadak apa KOT. Banyak dapat ilmu turun-temurun kuikuikui.

 Lagi satu, ustaz KH ni dia ada sleng lawak dia. So, tak macam "Omo, apa benda cakap? Ngantuk erghh ! Bila la ustaz nak keluar ni? " Haha. Jadi, tak cepat boring bosan dan yang sewaktu dengannya.

  Ustazah H dah pindah, nanti lepas naik cuti pertengahan tahun ustaz KH dah ajar tempat lain. Dah tak jumpa la. Sedih sadis dan.. hancuss. Ahaha, ada kena mengena ke?

 Akhir kata ...

" Happy Teacher's Day !! "

Baibai. Thanks sudi baca. 

Labels: , ,

design by Wanaseoby