おはようございます
Sungguh umi tak berkenan.
posted by Mirza^Husna 11:14 PM 1 comments
Heyy Korang.

Wah wah, macam bukan Wonder Land je blog haku ni. Suram je warna coklatnya, tapi macam comel kotak-kotak kan? Macam dalam Dunia Imaginasi. Eh eh, sama tak imaginasi dengan Wonder Land. Gee macam sama lahh.



                                                      *alolo comelnya marah tv :DD                                                                        

*comelnya main teddy

 And yeah sememangnya kalau korang perasan lah kan kan kan, ada dua DOMOKUN yang sangat deboom itu dah sesat kat blog saya. Hihihi, sangat comel kan? Saya suka saya suka, uchimayo. Bak kata Yasmin, ''haiwan ape ntah yang mulut ternganga tu''.

 Haiyoo fyi, kecomelannya terletak kat mulut ternganga tu lah. Itu yang membuatkan dia spesel atau lebih tepat lain daripada yang lain gitu.

 Baca-baca post si Yasmin, ingatkan semua orang suka, rupanya ada jugak yang sangat heran kenapa orang suka. Alah, orang tu mesti jeles sebab domokun ramai orang minat so dia kutuk-kutuk lah si domo ni kan? Macam lah orang taktau. Lalala~

 Oh ok, berbalik pada kotak-kotak comel.. YE ! Aku dah tukar background. Comel. Header? Oh sangat sangat cacat. Sangat tak deboom.

 Emm, biasanya kalau aku tukar apa-apa kat blog, aku tunjuk kat umi. Saja nak show off haha. Acah je. Nak mintak pendapat lah konon. Jadi macam biasa, aku tunjuk. Umi kata.


''Background ok, cuma menatang tu, umi tak berkenan...'' kata umi.

: ''Haa mana ni? *tunjuk kat skrin* Comel lahh !

''Ntah, umi tak berkenan..''

: ''Hmm, ok. :')''


 Yepp, memang umi tak suka langsung dengan makhluk domo ni. Tak comel kata umi. Umi suka kartun kartunyang comel macam Tweety dan Tom&Jerry


Inikah?


*Sori blur. Eh takpe bukan korang nak tengok pun kan? Kan tak comell? Kejamm. Kasi small size punya gambar. 

*Yang ni comel. SIKITT~

  Oh ehmm, boleh lahhh~ TAPI! Tak boleh lawan domo deboom ituu weks. Sebenarnya dulu masa kecik-kecik aku suka kartun ni siap ada buku kaler-kaler lagik. Kau adee? ;P

 Aku suka Domo, Umi suka Tweety. Sis? Oh dia suka CJ 7 Tak tau ke? Memang patut punn. CJ 7 apende tah tu memang tak terkenal. *padahal aku yang taktau*


cj7.png
*letak satu je dahh~ Nanana.

 Apa tujuan asal aku buat entry ni eh? ..... OH pasal si Yasmin ngan Umi dok komplot cakap domo tu makhluk pelik. Jadi saya di sini memprotes.

 YE, protes je. Saja kan nak post bagai. Nak gempaq sikitt. Blog haku kan kan kan? Wekss.


Rasa macam entry ni macam takdak motif. ;P

Labels: , ,

design by Wanaseoby