おはようございます
Wah, aku ada bakat buat benda terbang.
posted by Mirza^Husna 7:24 PM 0 comments
Heyy you, ya you in front of the moniter. :DD


   Saya rasa nak jadik kepoh kejap. Boleh? OK, give me err, 5 seconds? Right.

" Malam tadi kann saya iron tudung sampai jadi tudung terbang. Tak paham pon takpe. Kalau awak tengok gerenti ternganga habis. Fuh, serupa betul gaya macam roti canai terbang yang macam Wahid Senario buat tu alahhh, yang kat tv3, hish taulah ada Astro mana layan tv3 tv3 ni.."


Senyap. Rasanya cukup 5 saat. Elehh, korang tak kira. Jadi, ok tak jadi papepon.


  BTW, takda apelah post ni, sebab untuk mengelakkan blog ni berhabuk, bersawang dan ber segala macam yang lain, juga tindakan awal untuk mencegah daripada adanya tikus mondok yang "comel" iteww~. Aku pun update ah post yang kureng ------- paham-paham jelah kann?

   BTW sekali lagik, tolong jangan bayangkan cemana tudung aku terbang, dok pikir-pikir nanti melarat sebab terkejut tengok tudung terbang tak pasal-pasal masuk sepital. Mungkin sebab hebat sangat lah kot. Omaigodd nak pitam baca ayat sendiri. Duh.

  Dah, till next post. Oh, Arfa suruh aku ajar buat yang macam garis putus-putus yang kat date tu. Lain kali lah sebab homework aku bertimbun. Harap maaf. Tapi, thanks ajar aku buat header pakai Photoscape ahahaha. Kombang kau tak pepasal. Baibai.

Ahh minum air masak/kosong berais. Memang superb. Sejuk tekak aku mengigil-gigil. Tulah nama nikmat bro :)

Labels: ,

design by Wanaseoby