おはようございます
Cakap terus direct kan senang.
posted by Mirza^Husna 10:23 PM 2 comments
Heyy Hellow.

*Tulisan aku lagi lawa. Mula dahhhh :>


 Ada dalam hari Selasa haritu kot, saya dengan Atul kena salin balik ORAL BI kat kertas untuk bukti yang dah pass. Jadi, kami pun buat lah time rehat. Dekat ---- kay tempat dirahsiakan ;P

   Masa ni aku dah siap dulu, al maklum aku buat cincai cincai je, Atul pulak dia saja, kekreatifannya terlebih hapekebendentah jadi dia lambat sikitt. Masa dah siap Atul tengok aku punya sekali dia kata ----


Atul :  Ni tulisan MALAS kau eh?

    Ok, maksud tersiat, cakap jelah tulisan aku BURUK. Elehh, kan ke senang. Takpayah cakap berlapik. Nanti susah orang nak faham. Bagi aku lah, baru tahu aku ni lambat pickup? Bhaaa ...

    Em, okey tu je aku nak post. Ngee~ Selama ni aku update post pepanjang sekarang pendek-pendek je macam tuannya punya kucing. Thanks baibai.

Disebabkan tulisan aku agak kecik, Atul ingat ORAL BI tu ORAL B alahh, berus gigi tulahh, ahaha comel jah. Atul, belanja aku aiskrim cepat. ;P 

Labels: ,

design by Wanaseoby