おはようございます
Saya tak suka mandi, masalah?
posted by Mirza^Husna 3:13 PM 1 comments
Heyy Hellow.

Sebelum baca post ni anda digalakkan untuk tahan nafas. Sekian terimakasih  ^o^

  Minta maaf banyak-banyak kalau awal-awal lagi dah buat korang semua rasa kurang selesa dengan title kat atas tu. Pelik? sebab tetiba je aku nak post burukburuk pasal aku? Ahhahaha, mood menaip makin malas sebab tu update pon macam separa sedar ok tak lawak.

   Aku update ni pun sebab ilham datang *ilham lah konon* zuppppp! Gituu, kalau takkkk~ nasib lah sebulan tak update, peh peh aku cakap macam orang nak sangat baca post aku kan, ye lah readers tak ramai mana ada hatii. Ok sejak bila aku pandai merendah diri ni? Mengalahkan gadis melayu terakhirr la pulak gayanya. Uhmm.

   Dan semua tau semalam hari Sabtu, aku saja mandikan Stokin sebab terlebih rajin, ok tipu. Baba suruh lahh, takde masa saya nak mandikan Stokin tu. Baik saya update blog *tipu lagi* So, nak tunjukkan yang saya ni bersifat ehsan dekat kucing dengan mandikan dia, saya tulis status dekat Facebook.




  

 
  
   Ahhaha serius tak boleh blah. Aku pun taktau kenapa dengan kepala aku. Main taip sapp enter~! Jatuh insurans aku, takde kaitan.

  Aku ni rajin mandi kan kucing tapi malas mandi sebab sekali mandi lama woii macam buat tandas. Tu belum lagi nak sental sental lantai bilik air tu bagai nak rak. Ape kejadahnye pon aku taktau. Macam pembersih tandass~

Sah sah aku bersihkan tandas memang la namanya pembersih tandas. K gila.

  Sebab tu saya taksuka mandi, bukannya bau pon buat ape je malam tadi? Bersukan ke? Tak kan? Lagipun bukannya korang bau. Wekk.

  Dan status aku sekarang, aku dah mandi. Anda boleh hembus nafas sekarang :D

Labels:

design by Wanaseoby