おはようございます
Saya taksuka sotong yang ada kaki.
posted by Mirza^Husna 9:55 PM 1 comments
Hai hey hello.


  Ecehh, mentang mentang lah lusa nak puasa kannn, boleh pulak tu cakap pasal makanan. And ya, again saya cakap pasal diri saya. Personal omputih kata ceh ngadengade. Sepak kang baru tau.

   Oh-kay sebelum tu, saya nak tanya ni. *Dupdapdupdap* SOTONG ADA KAKI tak? Ke ada tangan eh awak? Sesunggut kot? Yang keluar dakwat hitam tu namanya ----

Heheh, cakap pasal sesunggut kan, haritu saya dengan Atul takdak hobi sajesaje lukis lukis haiwan. Yah sotong salah satu yang turut menjadi mangsa. Saya lukis ingat nak sekali dengan dakwat hitam. Tau apa saya buat?


Ada ke patut saya buat dakwat tu keluar dari mulut? Ahhahahah. Atul yang tegur saya. Kalau tak, saya masih dalam dunia kesesatan yang nyata~ *jangan dilayan budak ni*


  
   Oh ok, tak kisahlah apa namanya, janji bukan mulut kay? *sigh*  Ya, saya taksuka sotong yang ada macam kaki tu, pahit lah rasa dia. Ngaa, tapi takpeee tu kan rezeki? :)

   Sebab selalunya saya makan yang bulat bulat tu je. Jadi macam err something wrong somewhere~ Lol, merepek yang takperlu dan tak penting dan ok diam.

   Actually kan, what for eh saya update ni? Bila baca baca balik, macam takde paedahnya pung. Mencampak masa jehh. Ceh pandainya aku bermain dengan bahasa. Skema gila okey?

K lah, esok mau balik kampung. Mesti meriah, kalau kat sini sunyi gila woh. Kat sana nanti saya akan jadi gila, jangan marah saya lah awak ni kann. *tibatiba* Bye.

Aumm. semangat ni nak solat terawih dengan Aufa. Yelahh tipu kiteorang cuma nak main larilari kat masjid tu je. *tutup muka* eh ok Upin cirit, saya kena tengok dia berak. *alasan mau ngelat*

Labels: ,

design by Wanaseoby