おはようございます
Saya mahu bertukar alamat.
posted by Mirza^Husna 10:25 PM 0 comments
Assalamualaikum Hai.

  Ohyeahhhhh saya post duakali mesti korang terloncatloncat kan? Haha okey okey belum hapehape dah gedik mau over.

Balik pada tajuk yang asal. Saya mahu tukar alamat. Yeah, nama femesnya link lah kan.

  Setelah seharian berfikiran di luar jendela dan anginnya yang bertiup sepoisepoi bahasa dan menampar halus pipiku, saya dah fikir masakmasak nak tukar alamat. Kay fine, bahasa skema siapakah?

  Masa tengah solat pun saya sempat fikir. Hemm, solat tak khusyuk weh. Antara caloncalon link nya seperti berikut ;

http://iwroteyouread.blogspot.com 
 http://troublemaker.blogspot.com
http://preciousmoments.blogspot.com
 http://indescribable.blogspot.com

  Itu aje yang saya dapat idea. Ok link nak english bajets kan saya ni muahaha sila redha. Actually, indescribable tu saya ingat eja dia gini " undescrible " baru macam sedap ah kan. Tapi cek cek translate ok fine rupanya eja dia gitu. Puihh taksedap heheh :P

  Well, saya taktau lagi nantilah decide. Ngehngeh nanti kalau saya nak tukar saya bagitau dulu lah. Saya mak tukar link sebab saya rasa macam link sekarang ok macam serius gedik gila menyampah. Hihi, macam mau demam tau tak. Sampai ''baekk'' gitu nyampah hoii haha.

Ceh masa dok buat link tu tak pikir lah heh? Tetttt haha bai.

Labels: ,

design by Wanaseoby