おはようございます
Contest : Daya The Sixth !
posted by Mirza^Husna 5:13 PM 4 comments
Assalamualaikum HaiHellowwwwww~

   Hihi gedik kan "Hellowwwwww" saya? Sajeje. Kaykay, oleh sebab ni first time saya masuk contest, saja nak feeling habis dok gedikgedik semamcam ni cehh.

  Actually, ni contest untuk new blogger aje. Yang follower dia kurang daripada 100.



Syarat-syarat Contest ;

1 . Follow blog buruk Daya ni.

2 . Buat satu entry pasal contest ni . Letak banner dekat bawah ni jugak okey .Tajuk entry CONTEST DAYA THE SIXTH !..Tag sekali 3 orang ..



* Maaf ter-over edit pulak banner nie :D
Klik banner tu untuk copy yep ~


3 . Dah buat entry tu , tinggalkan lah link dia dekat post nie okey :')

4 . Tarikh tutup contest ni hari jumaat - 2/9/2011 tepat jam 12 tengahmalam ..HAHA macam cerita cindarella pulak kan ..

5 . Pemenang ada 2 orang sahaja , so cepatcepat rebut peluang okey ..


   Japjapjap, wehh jangan salah faham, ni saya copy dari blog dia, saya malas lah awak nak editedit ni boleh? Muahaha, beruang kutub pun takmalas macam saya ampun ya pak hehhh.

1) Saya dah follow blog awak Kak Daya hihi :D
2) OnTheWay buat, so saya tag ---

  Photobucket Fafa
  Photobucket Solehah
  Photobucket Ina

3) Dah comment ^^
4) Saya tunggu ajelah kan keputusannya *dupdap* cecehhh
5) Masih tengah berebut nihh


Photobucket

  Maaf ya, kalau entry saya agak annoying mungkin akibat penangan kuih raya yang tiada tandingannya, maka saya pun kalah pada kuih raya tu. Cisss, tak padan dengan kecik! Saya tengah merepek nak join? Kbye :D

Ohhh belum habis lagi, Kak Daya kata hadiah blog dia diedit :) Kalau taknak edit takpayah masuk okey? Memang halau pun, so? Eheh awak jangan leleh hihi.

Labels:

design by Wanaseoby