おはようございます
Edcoustic- Jangan Bersedih
posted by Mirza^Husna 9:20 PM 0 comments
Greeting Text





Dunia ini masih seluas yang kau impikan
Tak perlu kau simpan luka itu sedalam yang kau rasa

Memang ada waktu agar kau bisa kembali semula
Percayalah padaku kita kan biasa melewatinya

*Jangan bersedih oh kawanku
Aku masih ada di sini
Semua pasti kan berlalu
Aku kan selalu bersamamu (x2)

Jalan hidup tak selamanya indah
Ada suka ada duka

Jalani semua yang kau rasakan
Kita pasti bisa ----

*Chorus

Photobucket

  Saya suka lagu ni macam bersemangat gitu kan cecehhh. Bila dengar kat kereta macam automatik nak tepoktepok lah hape lah macam orang utan tak bertauliah dekat tempat pemeliharaan Orang Utan Sepilok tu tapi saya alhamdulillah masih lagi ada perasaan malu bertempat takkan nanti dok tengah jam kereta sebelah tengok macam " Er apa masalah kau budak? " Taknak ah gitu kan. Konon nak bagi memeriahkan suasana lah.

 Btw, saya suka cara dia main gitar, bersemangat pastu macam macam macam er er okay saya kepoh.

   And sorry saya bukan type yang layan lagu Stacy- Jahat ke ape ke tapi ada jugak ah macam Adi, Aizat, Soko, Darin yang senikata dia best best boleh ah haha kesimpulannya saya pun layan jugak sabo jelahh.

Kbyeeee~ :> Esok ko-ko yeayyy! Tapi dalam hati? *doa mudah-mudahan tak ko-ko*

Perasan tak saya dah ada " Assalamualaikum " ? Haha jakuns kan saya ni :P

Labels:

design by Wanaseoby