おはようございます
Makin hari makin tua lah kan?
posted by Mirza^Husna 10:12 PM 0 comments
Assalamualaikum HaiHelloww.



  Cuba tengok LilyPie saya. Awak jangan kata taknampak eh nanti saya....saya....saya..... k lah saya baik taksanggup nak sumbat mulut awak dengan kasut sobs. Hihihiihihihi ya and yes harini bornday saya. Cepat cepat "Selamat Hari Jadi Selamat Hari Jadi Selamat Hari Jadi Selamat Hari Jadi Selamat Hari Jadi Selamat Hari Jadi Selamat Hari Jadi Kejap, sampai bila nak habis?

   Well, hari lahir taklah sebest yang disangkakan. I mean, taklah best mana. Sama je macam hari biasa, bagi saya lah muahaha. Sekali dengar macam orang takde feeling aje kan? Ok ok, memang best orang wish kat fb, dapat hadiah dari kengkawan,*materialistik ok?* dan yang sewaktu dengannya hehh. Cuma, yelah kita dah makin tua, mestilah parents kita pun makin tua, takkanlah kita tua sorangsorang (?)  So, makin tua makin nyanyok peLUPA betul?

  Secara kesimpualnnya, parents kita akan lupa bornday kita, secara tak langsung mereka akan lupa membeli kek secret recipe yang perisa cheese disaluti oatoat *something like that lah bukannya hafal pon tapi serius sedap saya suka yang ni* rangup yang enak hingga menjilat garpu dan paling teruk tak mengewish anaknya yang makin tua tu! Ini seriusss~

Betul tak tanggapan saya?

   Saya tulis macamni sebab saya pernah rasa tau awak. Heheh. Masa tu tahun lepas,   tunggu aje baba wish, rupanya baba wish malammalam wajtu nak tido itupun sebab ummi ingatkan, kira okey lah daripada tak wish langsung so, thanks ;')

  Esoknya baba terus beli kek secret recipe sebab nak tebus balik lah tu agaknya cecehhhhh. Sho shuweeett kdah takpayah nak bungabunga sangat hek.


Photobucket

   Mulamula baba wish sebab ummi ingatkan huh again lupa =..=  K baba dah wish, ummi dah kot tak ingat. Makin besar kan makin lupa maaf ya pakcikmakcik sekalian. Pastu Fatin wish time beratur kat tapak perhimpunan k semua dah wish settle haha penat kumpul wish, gedik.

  Kawankawan dah wish, tapi ada yang tak wish, malu kot takpetakpe saya tahu awak ni pemalu :) Pastu masa time Ustaz W masa baca doa, ada orang letak hadiah dalam beg muahaha tu secret admirer saya. Dia ni pun sweet jugak haccummm :P

  Then, masa rehat time lepas solat zohor Fatin bawak geng datang kelas, wish lagi.... Ingat nak monyok tapi tersengih overdose macam kerang busuk haihh tak jadi jual mahal ish laaa.

K lah stop dulu. Bye.

Ingat nak edit blog semalam konon lah wajah baru sebab bornday tapi..... hamprak satu habuk pun takbuat cissss tulah excited sangat kan dah..... e___e'' Btw, ni blog Secret Admirer saya heh bangga lah tu konon keji :D

Labels: , ,

design by Wanaseoby