おはようございます
Tersepit antara dua (?) Oh ini bukan sepit rambut :)
posted by Mirza^Husna 9:54 PM 4 comments
Assalamualaikum dan --- Selamat Hari Raya

Amaran ; Ini bukan entri jiwangjiwang bunga ;)

*Kucing ni macam semart aje walaupun ada rupa penyangak :D

    Huurmm, okey saya takpasti sama ada saya perlu buat ini sebagai post atau tidak. Oleh sebab blog ni sudah agak berhabuk saya buat ajelah *sambil meniup habukhabuk yang jelas* Wahaha skemanyewwww.


Photobucket

   Waktu tu Bahasa Arab, ustazah masuk lambat sikit, jadi ada ustaz nampak kelas kiteorang ni macam er er Stadium Bukit Jalil yang ada perlawanan bola, dia pun masuk kejap sementara takde cikgu lain masuk~

   So Ustaz W cakap lah yang ni sekolah bukan pasar ke Stadium Bukit Jalil ke ape ke kan lebih kurang camni lahhh ---
Photobucket  Ni sekolah, bukan pasar. Kamu dok menyidai kat luar macam kat shopping centre. Awak datang sekolah nak belajar bukan saja saja takde matlamat. MakAyah awak hantar pergi sekolah belajar kalau awak dok macam ni awak khianat tahu?

   Best tak kena ceramah? BESTTTT buat lagi ye buat lagi haha macam mak nenek weh serupa. Well, saya tak menyidai saya kat kelas berteleku sambil membaca buku er er yes, Pendidikan Islam kayfine tipu saya contengconteng meja wahaha keji.

   Lepastu Ustazah bahasa arab dah masuk, ustazah cakap Ustaz W bebel ape? Gelak, taksangka ustazah sependapat dengan kiteorang. Lepas dah cerita balik ustazah cakap ---


Photobucket  Orang datang sekolah nak enjoy --- buat apa nak stress stress apa omputih kata? Chill~

   Gitu lah tapi yang omputih omputih tu saya tambah biar gempak sikit ok tak gempak.

Lepas dengar tu kan saya macam -------------- eh? Cane ni? Aaaa takpaham takpaham.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
Seriously, saya nak ikut cakap siapa sekarang ni? 
design by Wanaseoby