おはようございます
BlackOut pfftt =..=
posted by Mirza^Husna 9:05 PM 0 comments
Greeting Text


BlackOut mean BLANK or BLUR perhaps ha-ha.

   Weh, hai! :D Er ah okey sekarang saya dah tukar denim template 2006 punya. Serious saya tak pandai lah pakai yang jenis ni. Pakai tuto pulak banyak tak menjadi.... Gah, mencik ah cemni!

Patut tak tukar balik jadi denim 2004?

  Memang lah nak edit balik tu ambil masa lama, asalkan tuto semua lancar dan O.K! Uhmmmm..

   Well, hello saya bukan sengaja pon main tukartukar ni bukannya suka pon. Cuma saya nak tranparentkan header aje, sebab tah kalau pakai 2004 takboleh kalau tak transparent kan jadi buruk je bg warna putih haha noob kan ==''

Tanpa berfikir panjang saya pun tukar, eh ok bukan saya actually, kawan saya...Dia tolong :D

   Memanglah header tu dah jadi tranparent oklah cantik cuma awan kena lebar sikit baru nampak sesuai dan hebat. Ok stop bukan nak cakap pasai header tu. Tapi code dia suma lain, sidebar, blockquote, back to top semua ah, frust lah......

Cane nak exam ni? Tak aman masa jawab nanti kang, k mengarut :P

  Macam mana ek sekarang ni? Hmmm, oklah biarlah waktu ni jadi macam ni, mood memang takdak nak main editedit, kalau ada saya edit ah, lepas exam mungkin?

Exam 2 minggu :) Bersabarlah blog, kau hodoh buat sementara waktu aje, lepas exam kita belasah cukup-cukup! Yeahh bagus camtulah apeni sikitsikit frust ah gedik mengaede-ngade betol lah nyampah makan kasut kang baru tau.

   Oklah, for Yasmin and Sis nanti ah saya jawab tag awok tuh, lepas exam ok! Fuh fuh fuh. Btw, wish me good luck exam, well kejayaan takkan datang bergolek kan? Yeah, kena berusaha yang terbaik selagi ada masa jangan duduk depan pc aje, nanti meyesal tak sudah ^^''

Blog ni ngade-ngade kan nak buat template banyak-banyak? Nyampah tol lah, classic template, denim, old template, template designer, 2006 2004 lah dah lah kalau asikasik marah aje boleh buat sakit jantung darah tinggi hish tanaktanak.

Labels:

design by Wanaseoby