おはようございます
Mari berpindah ohyeah
posted by Mirza^Husna 8:54 AM 0 comments
Greeting Text


Abaikan tajuk yang sangat menarik tertarik bom bom kebaboom itewwww~

   Herm, ok firstly nak ucap Selamat Hujung Minggu, Selamat Hari Ahad dan selamatlah korang esok sekolah =='' *tetibaaa 

   Post sebelum sebelum sebelum ni ada kan yang saya cakap nak tukar link? K takpayah baca. Well, saya dah fikir masak-masak nak lukar link menjadi ;

http://itscomplicated.blogspot.com

   Sama macam header. Gedik kan nak english english bagai, sajeje mengisi masa lapang (?) And seriously saya memang menyampah gila kalau nak kasi link saya kat orang lain sampai "baekk" tak ke macam menyampah ? Bukan macam ah memang mnyampah pun.

And so saya nak tukar link. Lepas cari blog ni kat link tu ok? Taknak jenguh sudahhh bai merajuk :P

Oh dan saya tukar lepas 2 minggu mula dari esok, maknanya 18.10 nanti saya tukar. Kalau ingat wahaha k byeeeee~



Malasnya mau iron baju :>

Labels:

design by Wanaseoby