おはようございます
Yang sempurkanku~
posted by Mirza^Husna 11:15 AM 0 comments
Greeting Text

Tajuk takde kena mengena dengan tajuk. Harap maklum c:

Esok jangan lupa ; http://itscomplicated.blogspot.com


 
    Hai, ehhhhhhhhhhh lupaaaaaa, dah ada Assalamualaikum heheh, ah dah takperlu kot kau nak berlakon buat buat lupa, mencik doe aku. K fineee ----- T_T

   Oooookehh, firstly sorrysorrysorrysorrysorry, yea sebab tak post apaapa, sebab ingatkan supaya uols semua nanti dah tahu pasal berita terkini yang saya nak tukar link supaya biar post tu kekal kalau buat post baru nanti post lama orang takbaca nanti taktahu dan habislah semua stalker saya yang selalu stalk blog saya dan tak tinggalkan jejak blablabla. Ok semput korang baca.

   Tapi ----- oleh sebab nafsu yang cukup kuat asyik menggoda saya supaya "update post, update post " what the sotong? Kau nak godagoda aku? So on, saya update! :D


Photobucket

    Ada hari tu yang saya kena buat kerja Geo kan?  So, banyaklah kerja-kerja yang melibatkan Microsoft Word, Design, Page Number, Print and whatsoever lah kan.

    Well, saya ni bukan arif sangat pasal microsoft-miscrosoft ni serius. Jadi, banyak jugak ah saya tanya ummi itu ini itu ini sampailah ummi kata ;

PhotobucketHai, pasal internet, blog, facebook semua pandai tibatiba pasal mirosoft taktau pula hikhikhik 8D

Peh peh ummi tak menjaga sensitiviti perkauman betol lah ni yang nak lari ghumah ni shiff sniff *kesat hingus* Emo tetibe.


Err okey, ummi, omputih pernah membahaskan yang bahawa nobody's perfect kan? Ke ummi dah lupa? Dan Islam juga pernah mengatakan yang ;

PhotobucketJanganlah sekali-kali kamu memandang rendah kepada orang lain

Eh tu hadis sahih kan? Tak kisah ah yang penting ada cakap dan pernah dengar, tapi kalau salah betulkan tautautau.

    Memang, takde seorang pun yang sempurna kecuali Nabi Muhammad S.A.W lah kan.

So, korang takpayah lah nak berlagak pandai, sampai kau senang-senang nak menghina orang, sebab mungkin orang yang kau hina lebih berjaya dari korang. Who knows?

And, kau takpayah nak buli orang nerd yang lembik macam jelly mentang-mentang kau kuat badan taff otot gedabak, nanti kalau dah besar entahentah orang tu ada bodyguard pastu buli korang balik sebab nak balas dendam korang pun mati katak. Who knows?

Lagi, kau takpayah ----- err okay I slipped my idea lah. Hish jatuh mana tadi? Grr *garuk kepala*


  Saya rasa anda dah faham maksud saya, err walaupun rasa macam agak terbelit-belit minda anda untuk faham sampai ke Utara Barat, Timur lah apeni? K dah gila bye.

P/s : Ada orang rindu post budak hingusan ni hahah. Gelak la wei gelak ah. ;d

Labels: ,

design by Wanaseoby