おはようございます
Berita Minggu Lepas.
posted by Mirza^Husna 6:21 PM 0 comments
 Greeting Text


   Disebabkan keboringan dan kekusutan di jiwa saya mencuba untuk buat post tetapi malangnya kemalasan yang melanda diri ini begitu tinggi sampai tahap kelapan poin nam skala richter. Saya cuba main game kat fb, tukar DP fb, buat status, baca blog orang, tak update, youtube tak buat video baru haih apelah malas punye orang *mengataorangpandai*

   Dan sebab itulah ku gagahkan diri buat post baru walaupun intipati untuk buat tu nol-kosong-zero-sifar tadak idea weh!

" Dah takdak idea takpayah update! Ngokss :> "


Errrrr  ._____.
Photobucket

   Well, we're going to talking about exam. Yes, exam still walking eh (?) Ahh hapehape jelahhhh. Exam masih berjalan dan terus berjalan tanpa henti k tipu minggu depan last KOT.

   Hari pertama, Tauhid, Nahu dan Hadith. Hadith memula macam ok aje kot dua soklan je tak dapat jawab konpom ah A konpom konpom. Hish kemainnn jangan confident sangat :) Ok, then Nahu alhamdulillah overall boleh jawab dengan senang dan tenang. Tauhid, *tariknafas* soklan dia first tengok macam omaigod omaigod apende ni aku belum belajar lagi bab ni huwaaaah ustaz masuk bab 2 pulak ini sudah parahh ah sudah k bawak bertendang bawak bertendang huh huh.

  Hari kedua, Tafsir, Feqah dan Sorof. Tafsir em hurm aaa cane nak describe eh? K gedik, biasebiase aje soalan tu tahap boleh jawab, kalau baca buku ah tak baca memang. Cari nahas? Sorof, senang senaaaaaaaaaaaang sangat rasa macam nak gigitgigit aje kertas tu heh boleh blah. Feqah, ok je sebab pasal solat, wudhu', tayamum cuma kena hafal bahasa arab aje :D

  Hari ketiga. Sirah dan Insya'. Sirah? Aww mannnnnn, i dont know how to tell you but this is a killer subject you know? *sigh* Insya' senang jugak dan saya dapat jawab dengan tenang dan senang. 

Photobucket

   So on. Minggu ni baru kiteorang  periksa akademik. Padahal dah habis untuk minggu ni minggu depan aje tinggal 3 subjek lepas tu apalagi FREEEDOM !! Hihihihihi yelahtu nanti dapat result.......freedoom apekebendenye? Tapi insya-Allah result saya meletopsss doalah kan lepas dah berusaha walaupun saya tahu usaha takdelah sekeras mana hmm entah Allah nilai lah. :)

Labels: ,

design by Wanaseoby