おはようございます
Harimau say Rawrr Garuda say Awkk eh (?)
posted by Mirza^Husna 8:46 PM 0 comments
Greeting Text

Isnin 21 November 8.45 p.m ; Mata tertacap kukuh pada skrin tv LCD bagai digam dengan gam gajah yang tiada kompromi, jajan Mamee di sisi sedia berkhidmat sebagai alas perut dan teh panas kurang manis dijadikan penghilang dahaga,aku memberikan tumpuan sepenuhnya tanpa mengendahkan keadaan sekeliling... 

--------- agaknya gajah hempap saya waktu tu pun belum tentu saya sedar.

Pffffttttt tipu aje, saja ayat lebih kasi deboom tak kisah kan? *mukainnocent*

   Mula-mula nampak biasa aje kan, sekali.....tak sampai 5 minit sapp eh Garuda dah goal? Kfineeee~ Lepas tu dalam pukul 9+ Malaysia pulak goal, suka sangat cara dia goal sampai terlentang pastu tolak pakai kepala style gila okeh 6 bintang yeayyy ok ada sape tanya?

Lepastu coach Malaysia, dah lompatlompat suka kemainn tapi yang part ni selalu dia ulang tayangan pastu baru perasan eh buat lompat bintang aa? xD

   Then, lelama dah nak habis masa masih seri so kasi masa tambahan, sama jugak seri, sepakan penalti lah jawabnya yah yah yah. KFCm bolehh! 

So on, 5-4 wuwuwuwu :'D saya, baba dengan sis dah lompatlompat yeayyy ummi -----------lipat kain takdak respon ciss takpatot lah! :P

Pahtu biasalah semua nak memberontak, main tipu lah, amik dadah lah kat fb pulak bakar bendera ah nafsu amarah macam tulah hishh hish.

Dan akhirnya Menteri Belia dan Sukan sarungkan pingat emas kat leher depa wooo pastu dapat bear hapa tah, baba kata Kangaroo yg hijau Komodo..

Well, congrats again Harimau Muda, Allah dah aturkan hampa semua menang dengan usaha tu :) Auww auwww kekekekeke kbye.

Saya cakap Kodomo baba cakap Komodo menatang hape ntah ni. Diego dengan Patrick adalah nama pemain Garuda yang saya paling ingat sebab nama kartun :D

Labels:

design by Wanaseoby