おはようございます
Tag-ing game from Yasmin and Sis
posted by Mirza^Husna 8:34 PM 2 comments
Greeting Text


  Yess, tag-ing game time! Kan dah janji nak buat lepas exam, so here you are. Saya tahu saya dah ketinggalan kereta api takpayah lah gitau sniff sniff *kesat hingus*

Walaupun saya tahu bukannya orang nak baca sangat pon, tapi kalau nak perasan ramai stalker baca sekali-sekala takpe kan? *sedihnya kesian betul kau kan?*

The Rules ;

-You must post this rules
-Each person must post 11 things about themselves in their journal.
-Answer the question the tagger set for you in their post. And create eleven new question for the people you tagged to answer.
-You have to choose 11 people to tag and think them to the post.
-Go to their page and tell them you have tagged him/her
-No tag backs
-Ni stuff in the tagging section about 'You tagged if you read this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

1, 2, 3 Set GO! Jap tulisan di'capslock'kan untuk memberikan impak maksima sebenar :)

About me ;

Malas turun ke kantin time rehat.
Selalu nak benda yg memang takkan dapat.
Tolong selamatkan semut lemas akibat lopak air kat bilik air adalah tugas saya. *tengtrenggg*
Upin Ipin comes first than BoboiBoy.
Dikatakan pendiam tapi sekali saya cakap bergegar kelas :P
Taktau kenapa tapi orang selalu 'pinjam tak pulangpulang' barang saya. Sadis gila.
Tidak mempunyai akaun twitter errrr.....
Pak Guard tak friendly di perumahan saya menjadi musuh saya.
Rumah saya ada 3 ekor kucing aje selepas baba buang Upin my sugar daddy :(
Kalau saya tidur, nanti esok paginya mesti saya tengok bantal dah kat bawah katil.
Lebih suka susu dari milo.

Question From Yasmin ;


1. Sebelum tidur, apa you all buat?
Uhm okey, pakai pembersih muka, ambil wudhu', pakai pelembap, selimut, baca doa!

2. You single or da berpunya?
Single not plural though :P

3. You minat Selena Gomez tak?
Nope.

4. You rasa berpuas hati dengan blog you all tak?
Kena touch-up sikit ah.

5. You rapat dengan ur mum or dad?
Dua-dua?

6. Perangai mcm mana yg you tak suka pada diri you?
Suka perasan :D

7. You suka warna apa?
Warna-warni *blink2*

8. Suka kereta jenama Proton or Toyota?
Honda please.

9. Kalau I pukul you, you nak buat apa? Hahaaaa..
Cepuk lah balik kihkihkih.

10. Jika diberi pilihan untuk memilih handphone, hp apa you pilih?
Sony Ericsson CyberShot W6IS, Nokia E63, Corby TXT

11. Lastly blog sape you suka jengah tiap hari?
Blog dia ni, suke gila!

Question from sis ;

1. Bagaimana anda mengurus masa cuti?
Buat things-to-do list :)

2. Adakah anda memunyai hobi? Nyatakan dan kenapa.
Ada. Masak, mungkin? Tengah belajar. Nanti senang nak masak untuk suami .__. Gatai gila hang.

3. Antara novel paling ngetop pernah hadam?
Versus.

4. Bila masa anda study yeh?
Ikut mood, kengkadang tak study pun, berlagak kan? :3

5. Which one, comedy or action?
Action!

6. Ha! What song inspires you the most?
Dikau Terhebat-Nur One

7. Kenapa anda sayang kakak anda?
Ajar saya subjek yg saya tak faham, well kengkadang menjengkelkan juga.

8. Berapa banyak coklat anda makan seminggu?
Tak tentu, tapi tak selalu sangat makan coklat.

9. What are you principal of life.
Jangan biarkan hinaan memusnahkan impianmu, dan jangan biarkan pujian memakan dirimu -takkesah

10. Menatang kesukaan anda.
Kucing auwww~

11. Who are you at school?
Pengawas, haha noob.

My Question ;

Tujuan buat blog?
Azam anda tahun depan?
Cuti ni buat apa je?
Bola or Formula1?
Cita-cita dan sebab.
Negara apa yg teringin nak pegi?
Nak masuk U mana bila dah besar?
Benda apa yg korang buat takkan bosan?
Kali terakhir anda berbohong dan kenapa.
Suka online? Sebab?
K-Pop hot? Huraikan ;)

Saya tag ; Awak, awak, awak, awak, awak, awak, awak, awak, awak, awak, awak.

--Maaf saya langgar rules :P-- Btw, kalau dah amik inform saya kat shoutbox ataupun komen kat sini pun boleyyy. Kalau taknak amik abaikan aje. Yelahkan dah basi .___. Kbye!

Labels:

design by Wanaseoby