おはようございます
Hai Doktor Hemsem :D
posted by Mirza^Husna 11:09 PM 3 comments
Greeting Text

Oleh sebab saya ni malas nak letak watermark, so saya cilok kakak saya punya gambar lah. Kata siblings kan? 'Kongsi' gambar ada apa hal? Ye tak? Dia memang rajin bab letak menda alah semua ni. So I'm credit to her :)


   Lagi satu hari cuti sekolah yang membosankan tahap mahu terjun gaung..........ok tak tipu aje. Hari ni merupakan eh tak bukan, semalam *ketuk kepala* hari yang paaaaaaalinggggg awesome tahu? Tak tahu? Meh saya citer.

   Actually semalam, saya se-family hantaq Panda dengan Stokin pergi Klinik Veterinar. Suspek diletakkan ke dalam bakul baju bersarungkan alas meja lubang-lubang berbunga dan di masukkan ke dalam bonet kereta Alza putih ummi.

This is what we called Stokin! Ngehngeh.

Panda ;D

   Time tu memang kiteorang sampai awal gila lah kan, sampai klinik tu pun tak bukak lagi, so kiteorang pun tercongok kat situ macam orang tak siuman. Rupa-rupanya kat dalam tu ada orang cuma dia tanak bagi kiteorang masuk aje..........kot? Tapi alhamdulillah doktor tu mempunyai sifat belas ikhsan yang tinggi jadi dia tak sampai hati kut, so dia kasi borang.

Saya panggil Stokin, baba dengan Fatin degil dengan Simba dia, oh whatever.

Saya tak suka(nama)Simba sebab banyak sangat nama kucing Simba so saya macam oh kucing aku ni takde identiti ke yknow? It's called Krisis Identiti. Itu alasan kukuh saya ok.

   Lepas dah isi borang, kiteorang masuk bilik rawatan tu, saya masuk lambat sikit sebab saya kunci kereta time tu. Sis cerita yang waktu tu Stokin & Panda memang tak keruan, macam siput gila. Jap, apa kaitan siput dengan kucing ah? Sis cerita yang dieorang buat aksi ganas macam ninja kucing, panjat sana sini, k fine kakak saya cerita semua mau gah kan?

   Memula Panda kena inject dulu, kejap aje Panda kan baik, lemah-lembut, sopan-santun, berbudi pekerti, comel sebab tu cepat! Stokin pulak kena bagi bius eh ke ubat tidur? Gitu lah, tapi lepas dia kena kan dia pengsan~ Seram kan? Seram lah weh seram~ Kbye gila.

   
Serius saya sangat kasihan melihat Stokin begitu :'|

   Time dia pengsan lah doktor tu mulakan operasi. Stokin kasi kena sunat biar dia tak 'pancut' merata-rata. Entah, saya 'play' balik apa yang baba bagitau saya. Hewhewhew. 

  
Saya dukung Stokin, ya ni saya, pakai tudung oren :)

   Best sangat bila dukung Stokin waktu pengsan. Lembut gila macam jelly, dahlah ringan, tekstur dia pulak taknak kalah macam teddybear, gendut tapi ringan :D Kepala dia pulak kalau tak alas dengan lengan time dukung nanti ter-kebelakang awwww saya takut aje nanti leher dia putus. Ok, imaginasi terlebih lah haku ni kan.

Kbye. Sambung esok lah. Panjang sangat kut post ni :P Dah malam ni, nite ya. Oh ha, episod lepas ni lagi best lagi adventure yieeeehaaaa!

Labels: , ,

design by Wanaseoby