おはようございます
Dear Two Thousand Twelve......
posted by Mirza^Husna 8:20 PM 0 comments
Greeting Text
   So how's your first day of 2012? Saya? *tarik nafas* err hmmm aaaaa emmm urm BIASA JE! Lempar selimut macam biasa, bangun lambat macam biasa, gosok gigi macam biasa, solat subuh macam biasa, sarapan macam biasa, cuci pinggan macam biasa, online macam biasa ok cukup stop i had it enough ecewahh :P

   2012 is here now. So? Awak tanya saya? Awak taktahu? Serius?  Apalagi sekolah lah pulak tengah lambai-lambai tuuuu~  Uhh i hope this was my nightmare ONLY. 

   And me it's hard to believe that we are going fourteen :D ngeh. Bukan we actually saya jelahkan korang umur berapa mana saya nak tahu. Tak kisahlah umur berapa ke apa apapun hidup perlu diteruskan! Okey over bersemangatkan aku ni...

   Dan alhamdulillah penduduk kat taman perumahan saya semalam semua normal-normal belaka tiada lagi mercun-mercun bising yang me"meriah"kan keadaan, juga nyonya-nyonya cina yang berkaraoke tak hingat dunia dan juga kucing jantan tidak lagi mengawan kucing betina :) (?) Saya rasa ni ada macam error je?

Saya taktaulah sama ada saya yang tidur mati gila ataupun memang diorang tak bising kan.....

   Anda semua nak tahu tak azam saya? Hihihihi k stop. Setiap tahun wajib ada azam walaupun perlaksanaannya entah buat entah tak kan? Saya tahu :3 Saya pun macamtu jugak ok? *tutup muka*

Tapi dengan ada azam yang buatkan kita ni bermotivasi tau? Tapi kalau setakat cakap je tu namanya "motibasi".

Maka dengan ini tercatatlah azam saya tahun ini iaitu ; *drum roll*

 Kerja sekolah yang ada terus buat jangan tangguh-tangguh
 Iron baju waktu petang jangan tunggu esok pagi baru nak iron
 Terhadkan waktu online gagagaga *ini perancangan sahaja harap maklum :P*
 Banyakkan buat latihan subjek lemah seperti Mathematics, Geografi dah Kemahiran Hidup 
 Memorize balik surah-surah yang dah hafal :)
 Menjadi tuan kucing yang penyayang dan berdedikasi *ok ini tak penting kakaka*
 Simpan dalam tabung 1 atau 2 ringgit sehari ching-ching *ummi kasi duit belanja 3 ringgit aje sobsob*


And that's was my perancangan you know? Haha! How yours? Ceritalah sikitt~ :P


Cukuplah post saya pasal 2012 ni, yang pasal Popo saya buat panjang-panjang kan? Ada orang malas nak baca ngaa majok ah cani :P


Yang part atas tu saya buat time 1 Jan tapi tak publish sebab belum siap tangguh punya tangguh hari Rabu baru siap boleh? Teehee.

Labels: ,

design by Wanaseoby