おはようございます
Minggu Orientasi yang tidak sesedap Oren (?)
posted by Mirza^Husna 9:32 PM 0 comments
Greeting Text

    Yo! Rindu saya tak? Ehhehe tetibe. Actually, time cuti dua hari minggu lepas ingatkan nak post ah kan pasal minggu orientasi yang..............................best ni :> Okey fine semua tahu saya hanya pura-pura suka anda memang hebat! Tapi disebabkan internet connection yg terputus tu potong stim, camni lah jadinya....

Eh! Sapa tanye? --'

   Firstday tu saya datang hehehehe lambat ! Tapi, siapa kisah kan? Time perhimpunan tu semua pakat eksyen lah beg baru heh. Org dengki memang camni haha! :P Dah habis beratur, kena pergi surau pastu buat lah apeape dia kasi pamplet aturcara majlis. Then, dapat pulak pen free! :P Ni yg suka ni gi sekolah! Tetibe.

   Masa rehat saya ada bawak bekal pakai lunch box baru! *masalahnye perlu ke nak bold-bold bagai?* Saya beli yang biase je tak main ah yg besi tu kan macam makcik-makcik baru balik dari kenduri aje muahaha *evil laugh* >:D Saya punya dua tingkat je sebab tiga tingkat macam besar sangat nampak. Ummi pun macam tau tau je jadi ummi masak nasi buat sarapan semata-mata boleh pakai dua tingkat omaigod thankyou!:P


   Kawaii tak? Hakhakcumm!

   Dah habis je masa nak balik tu saya letak lah beg dengan bekal dekat tepi tayar kereta ummi cumanya bekal tu saya letak dalam-dalam sikit, sebab ummi kunci selalunya ummi tak kunci kereta. So apekah? Saya letak jelah takde org nak curi punya beg lama je kan? Bekal? Sebab tu saya letak dalam-dalam haha! :3

   Dah tunggu lama sikit ummi pun dah start engine kereta, time nak masuk tu macam pelik ah kan eh mana bekal? Saya waktu tu dah macam......................... ._. Ummi pun cakap ummi ada langgar 'sesuatu'. Pastu saya terus pegi balik kat tempat ummi parking tengok-tengok habis semua asing-asing sana penutup tu tingkat satu, tingkat dua.

   Belek-belek macam takde apa, sekali..... hmmh cangkuk yang macam untuk ketipkan dia tu boleh patah choyy, alhamdulillah sebelah jeh cuma nanti longgar ah. Belum sempat guna sebulan tau! :D

Tengoklah org tak kreatif memang takpandai buat shoot berselerak siap bahagi-bahagi pulak tu! Wakakah

   Hari yang kedua pulak sameje, macam semalam...time balik tu takde pape. Ingatkan....rupanya ada pape. Memula, saya macam pelik ah eh asal pen pecah? Aku ganas sangat ke? Then, saya tanyalah ummi. Rupanya ummi lupa ambil beg saya sebab saya letak belah kiri belakang, ummi kan datang dari depan terus masuk pintu pemandu memanglah....lepas ummi ingat balik baru ambil. So?

"......memang tak boleh kunci pintu la lepas ni." :D



So the end *clap clap* minggu orientasi. Baca balik kan, serius takbest langsung post saya ni! Macam entri sampah ok tak tipu. Taktaulah kalau korang kata entri ni best ke kan.......*batuk*

   Tahun ni saya asyik beli stuff-stuff kawaii aje tau eceh! Semua macam nak comel-comel puihh oh ha yang file tu actually saya dah beli yang plain biru tapi nak jugak ada file kawaii apa lagi? Move on! Eheh.

   Yang pencil case cekelat tu pun first time okeh saya pakai yang macam ke'perempuanan' siap ada reben-reben bagai. Ramai kengkawan saya cakap comey. Saya taktaulah apa yang comey nye ni beli sebab terpaksa tau tsk tsk sadis :P

Kbye. Sara rasa macam tetiba kan nak tunjuk tunjuk stationery? Tak perlu kut (?)

Labels:

design by Wanaseoby