おはようございます
Saya rindu tahap giga kat awak :'D
posted by Mirza^Husna 9:29 AM 2 comments
Greeting Text

   First of all, ehem ehem ehem ehem ekhemmmmmmm ok tak perlu. Okey, actually semalam birthday kucing saya yang bertiga tu. Panda, Jimmy dan Stokin.

 Stokin tak habis-habis dengan muka kerek dia tu -,-

"Eh, haaa?" Ni bukan tangan saya :D









*PICTURE NOT FOUND*
Ok, saya takde gambar Jimmy tetttt T^T sobsob











   So Happy Birthday to you triplet twins *konon* pom pom pom *bunyi mercun* ok saya takde masa nak perbesarkan tulisan sebab diorang bukan baca pun kan....kalau diorang baca dah lama saya pengsan :P


   Sebenarnya Jimmy waktu kecik-kecik dulu ada jiran saya amik sebab kucing dia dah mati. Baba pulak recommendkan Jimmy kat dia. Jadi tak banyak sangat gambar Jimmy yang saya ada lol. Nak mencarinya pun satu hal.....kan?


Hari Sabtu, 4Februari 2012 genap diorang setahun...*bunyi guruh* Tapi diorang tak sempat nak celebrate sama-sama lol. Sebab...sebab...sebab apa?? Ok saya....gedik?


   Stokin, dia dah lebih 3 minggu kot dia hilang. Selasa waktu dalam minggu nak raya tahun baru cina tu tengok-tengok dia tak balik. Panda asyik mengiau je panggil Stokin :'( Dahlah takde kawan, Neneknya (Tiger) tu pulak garang tak bertempat, takut Panda nak bermanja dengan nenek dia hoho.


   Setiap kali saya tengok gambar Stokin kat pc ke henfon ke mata saya rasa panas. Saya rindu waktu saya bersin nanti dia marah, saya rindu waktu dia main tali beg saya, saya rindu waktu dia gesel-gesel kat kaki saya, saya rindu waktu dia kacau saya buat homework, saya rindu dia kotorkan buku saya dengan kesan tapakk kaki dia yang kotor tu, saya betul-betul rindu semua tu.....

Betullah orang kata "Bila ada kat depan mata kita tak reti nak menghargai bila dah takde baru tahu rasa menghargai" Hmmm.


   Even Stokin tak balik rumah, saya selalu doa mudah-mudahan dia masih sihat, cukup makan, dan paling penting......masih hidup. :) Dan saya sangat berharap agar dalam otak dia tu ada GPRS yang akan menunjukkan jalan kembalik ke rumah saya. Walupun benda tu memang luar alam dan takmasuk akal, biarlah cuma mengharap tak salah............kan? 


Dan saya baru lepas baca blog Kak Ema pasal Ling-ling kucing dia meninggal sebab sakit buah pinggang dan memang tenat keadaanya, dan akhirnya Ling-ling disuntik "dos kematian"(?) supaya Ling-ling mati daripada dibiarkan  hidup dalam keadaan terseksa :') Nanti jumpa kat syurga ya Ling-ling! Ok cakap macamtu macam lah saya kenal :P Takpelah jadi friendly ngehngeh.


Rox bebeh! :P

Lepastu saya pergi pulak blog Kak Lyssa oh dia baru jadi Opah lol. Qaseh dah beranak dan Kak Lyssa baru sahaja menjadi seorang Opah yang sangat penyayang dan err sporting! Oyeeahh ok saya silent reader blog dia je kekeke.


   Then lepas baca je blog diaorang berdua ni tu yang saya teringatkan Stokin ^^ Bukanlah maksudnya saya lupa sebelum tu, tapi tapi em.....baru teringat? Ok itu pelik pfft --'' Takkanlah setiap masa nak menangis teringat Stokin kan eh?



Zaman kegemilangan dan zaman paling huru-hara :D
Dan maaf ni bukan katil saya seriously...


SAYA RINDU MEREKA SEMUA JUGAK!

   Ok until here luahan hati saya *muntah* Asslamualaikum bye! :)
Doakan Stokin saya balik semula ke rumah ye? Tak bukan Stokin sekolah, Stokin kucing....? Ok? Ok? Ok? Thanks! Terima kasih arigato gozaimas :D Sayang awak......semua! 

Labels: ,

design by Wanaseoby