おはようございます
Day 1 : What your favourite song?
posted by Mirza^Husna 8:10 PM 2 comments
Greeting Text





Telah ku lalui jalan berduri
Sejuta harapan terus ku pertahankan
Bukan mudah menggapai bintang
Bersilih dugaan mendatang..

Di sebalik kepayahan
Di situlah kekuatan

Tekad hati azimat di perjalanan
Mengejar impian wooo wooo

Pabila laluan seakan sukar
Bagai tak terdaya untuk terus bertahan
Tapi kasihMu menyedarkan
Aku tak pernah sendirian...

Di sebalik kepayahan
Di situlah ada kekuatan

Tekad hati azimat di perjalanan

Tinggi langit mimpi ini
Takku ragu untuk membuktikan

Indah bintang yang terang bukan khayalan
Tetapi kenyataan

Akan kau saksikan kesulitan ini
Pasti berganti kebahagiaan 

Di sebalik kepayahan 
Di situlah ada kekuatan 

Tekad hati azimat di perjalanan 

Tinggi langit mimpi ini 
Takku ragu membuktikan

Indah bintang yang terang bukan khayalan
Tetapi kenyataan

Di sebalik kepayahan 
Di situlah ada kekuatan

Tekad hati azimat di perjalanan 

Tinggi langit mimpi ini 
Takku ragu untuk membuktikan

Indah bintang yang terang bukan khayalan
Tetapi kenyataan 

Telah pun kau dengar kisahku ini
Pernahkah kau cuba untuk mengerti...


Saya suka lagu ni sangat sangat!! Very meaningful lah kalau omputeh kata :P


Btw, What Makes You Beautiful - 1Direction pun saya suka, tapi sebab ramai orang dah yang tau, tak perlulah saya bagitau ye dop?

Oh ha The Climb - Avril Lavigne pun macam best even lagu lama :) Kbye.

P/s : Eh sesedap aku jekan tukar challenge ni jadi 30 things in 30 weeks lalala~ ampun ye pak :P

Labels:

design by Wanaseoby