おはようございます
Day 2 : Your Favourite Movie?
posted by Mirza^Husna 10:38 PM 3 comments
Greeting Text

  Yo yo wassup men lets go cekidautt aha aha <------------- e'eh bajetnyeww engko, dahlah tu cakap englesch pon tak gheti wakakakah *evil laugh*

Pergh pergh eksaited tak saya update setelah sekian lama saya invisible? Oh okey tak payah cakap susah susah je. Mestilah eksaited kan sebab I kan banyak secret admirer bhahahah :P

  Ok terus je sambung challenge haritu....


 

Favourite movie? Ehm okey, movie ye? Movie? MOVIE? Movie tu apee ehhhhh?













PANG! *ouch!*













Okey okey memain jeh, selalunya saya ni jenis suka movie yang berbau kebinatangan. Berbau kebinakaki pon boleh :D K tak lawak.

Contohnya ;


-Gorila eh gorila? KingKong kut? Ha yelah KingKong :D 
-Two Brothers ni cerita adik beradik harimau dia terpisah :')
-Jurassic Park pasal Dinosour
-Primeval menatang pelik jahat yang harus dihapuskan

Kalau movie kemanusiaan yang memenangi tangga teratas cuma satu je, ewah :P


-Home Alone!!

And siryes, saya kalau tengok cerita KingKong nak nangis tu ada ah sikit , kalau Titanic kemain gelak sakan hakhak. Taktau apa yang lawak tapi yang pasti memang lawak :D Ok banyak pulak guwa bebel kbye ^^''

Pssssssttttt~ Weeeehee periksa Diniah sudah melabuhkan tirainya, Akademik pulak datang berkunjung. Doakan saya dapat menempuh semuanya dengan riang dan gumbira <3 Assalamualaikum~ 

Labels:

design by Wanaseoby