おはようございます
Day 4 : Your Favourite Photograph of Your Best Friend
posted by Mirza^Husna 12:13 PM 0 comments
Greeting Text

  HAI! Readers sekalian, sihatkah? Lama tak jumpa kan? Hehek. Ngeee apekehal ayat aku macam....macam....keling (?) K....takpayah nak keling sangat la kan...

   Ngeeeeeee, saya nak sambung challenge haritu ah. Si Yasmin ni dah gelakkan saya pasai dah tiga bulan tertunggak. Lagipun dia punya challenge tu dah cepat dua hari dari saya haihh --' DUA HARI JE KOT! Hahahaa :p

   Oooookeh, straight to the point!

|
|
|
|
                                                        |    <----- tau ah anak panah ni senget
                                            |                takyah gitauuuu~ :p
|
\/


Ni kawan yang paling sebulu. Dah mula kawan waktu sekolah rendah. Dengan dia je yang saya cakap "aku-kau" lain semua "kita-awak" So, nak gurau geganas dengan dia ni pun takpa sebab takpayah jaga hati sangat..dah kenal lama kan...? :P Lek ahhh~



Ni, mula kenal darjah enam. Mula rapat form1 :) This is what we called CT COLEHAH. Haha tak, memain jeh, Solehah :3 Dia ni takut kucing, tapi suka ekor kucing (?) Pelik kan?



Ni Effa, mula kenal form1, rapat form2. Minat kiteorang sama, suka kucing dan dua-dua K-POPers <-- *gedik tak?* Kat ghumah dia ada kurang lebih 10++ ekor kucing, saya? 3 sajewwww~




Yang kanan sekali, geng dengan budak gambar atas ni, sama jugak rapat waktu form2 :) Dia suka memperlekehkan taste saya yang menyatakan bahawa Patrick lagi comelsss than Spongebob. Tahpape je dia tu dengki sangat ~.~ Tapi sebenarnya dia saaaangat baik *tetiba puji*


Aku, Effa, Amieratul, Tasha. Colehah takdak, dia pi tangkap gambar laut. KOT?!


Fesyennnnn~ Kita semua bersatu hati. Saling tukar mentukari selipar. Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing (?) *keling* Selipar guwa taknampak sebab kayu tu senget, bukan guwa yang pendek ok! *emo*
Aku, Amieratul, Tasha, Colehah eh Solehah, Effa :D



Ok itu sahaja, sebelum tu..........





































TADAAAA!!
Tak, tak takde pape yg istimewa pun saje jeh BANGBANGBOOM poofff~

K, Assalamualaikum <} <--- eskrim shedapp (?) lapar ah pulak :'D
How's ur Ramadhan peeps? :) Mudah-mudahan Ramadhan ini lebih baik dari tahun lepas ya! :D 
design by Wanaseoby