<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\0756028754869050622947\46blogName\75Honey+Apple+Pie\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://honeyapplepie.blogspot.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://honeyapplepie.blogspot.com/\46vt\0757898433726075652491', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

Day 6-A Photo of an Animal You'd Love to Keep as Pet.
written on 12.27.2012 @ 1:39 PM ✈

Assalamualaikum and Hello Earthlings.


   Oh ya masih ingatkah anda mengenai challenge ini? Wakaka saya pun taktau status saya dengan challenge ni. Adakah ianya seperti hubungan yang terputus ditengah jalan? Mungkin juga seperti layang-layang terputus talinya. Ataupun umpama menunggu bulan jatuh ke riba? (takde kena mengena)

Okey. Cut it out.

Walaupun sudah 4 bulan kami tidak berhubung, saya mengambil keputusan untuk tetap meneruskan hubungan saya dengan challenge ini, yeah no matter what. Tak molek ah buat kerja separuh jalan. Ecececece ayat engko - _ -' ketuk dengan senduk nak?

   So, lurus ke poinnya! Kfoine, nak omputih sangat? Straight to the point!



Tiger, kucing paling tua abad ini. Huakaka *gelak jahat* Editan melampau mengakibatkan bulunya tampak putih melepak laksana amoi cina sebelah rumah bagi menutup kekusaman bulunya serta imej tua in reality.



Cici, kucing muda yang begitu aktif. Badannya yang elastik membuatkan dirinya tampak begitu cool bergaya didepan kamera. Mata biru seperti kepekatan malam (?) Tapi, siapa tahu? Dia juga mempunyai kekurangan. Giginya sudah kurang tiga! Jatuh maskahwin, eh tetibaaaaa.


Panda, kucing paling anggun dan berkaliber malah juga mempunyai kerjaya sendiri! Apa tidaknya? Kalau dah balik pun office hour tidak mungkin dapat disangkal lagi. Kerjanya? Curi apam pink cina yang buat sembahyang tu. Wakaka. Oh ye, lepas penat bekerja, tempat favourite mestilah atas peti sejuk!



1. Chiko, betina yang  tidak tahu menjaga badan malah mempunyai pakej perut seakan-akan belon yang berisi gas helium tahap maksimum!
2. Choppy, jantan terakhir tak berapa nak sejati. Mempunyai otak cap kancil. Kegemarannya adalah buah durian dan 'menonton' tv.
3. Cheetah, satu tabiat pelik, suka membawa balik rumput, bunga, mahupun akar-akar yang di'petik' dari halaman rumah.

Owkey, itu sahaje, till then, Assalamualaikum :D


----------- Eh tinggal berapa hari nak sekolah?

1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life