おはようございます
Comeback, Mirza Comei. OHEMJI menyampah.
posted by Mirza^Husna 12:52 PM 0 comments
Assalamualaikum and Hello Earthlings!



   Kini, album mini-ketiga bertajuk 'Comeback, Mirza Comei' mempersembahkan pelbagai post-post blog baru yang tampil lebih segar dan hangat bersempena comeback seorang selebriti yang tidak berapa tanah air, Mirza Comei (bukan nama sebenar) yang setelah sekian lama menghilang tanpa khabar berita.


  Demi tidak menghampakan para 'fanzzz'nya, kini beliau dikatakan berazam untuk berkerja keras dan meningkatkan produktiviti supaya menggiatkan lebih banyak post di laman blognya, di dalam satu temu ramah 'Comeback, Mirza Comei'.


   Beliau dipercayai, baru sahaja menduduki Peperiksaan Menengah Rendah (PMR) Oktober lalu. Dan asbab itulah, beliau menghilangkan diri untuk memenuhi komitmennya sebagai seorang pelajar yang bertauliah. Akhir kata, Selamat Maju Jaya dan Fighting! untuk Mirza Comei. Sekianzzzz.


k, ignore please. (ceh suruh ignore kenapa post) Taktau fius mana yang putus kat dalam palehotak ni. -,-


Anyway, I am backkkkkk!! Wooooraaaaaaahhh, best tak best tak. MACAM BEST JE MACAM BEST JE *lempang* Mwahahahahaha kbye.







































Tapi sebelum tu............................mempersembahkan......................

















































PENAMPILAN KHAS ; Cover album mini-ketiga 'Comeback, Mirza Comei'



Selebriti sangat duduk atas tangga *rolleyes*

Btw, hari ni sekolah sebenarnya. Tapiw titew towntengw. Di atas alasan-alasan yang munasabah sahaje, mueheheh. Peace!

design by Wanaseoby