おはようございます
Challenge ; Days 16th - Days 25th.
posted by Mirza^Husna 11:00 PM 2 comments
Salam'alaik and Hello Earthlings.

Days 16 ; Your View On Homosexuality 

Homo.

Teeeeettttt. Hahaha tidak sampai hati melabelkan beruang kutub yang berpelukan ini sebagai Homo mihmihmih (kau tak padam kenape)


Homosex is haram. Ingat tak kaum Nabi Lut yang mengamalkan budaya sonsang ni dapat bala bumi diterbalikkan? Tengok, kat dunia lagi dah dapat balasan. Cash. Jadi, kita yang alhamdulillah masih bernafas ni ambiklah ibrah. Ain't? That's all I can say, thankyou *bow*


P/s ; Soklan ni tak sesuai tanya budak Under Age cam saye ni haa. Untuk keterangan lanjut boleh Google.



Days 17 ; How You Hope Your Future Be Like



I hope for a better me.
I hope for a hanky-panky family
I hope for not losing any of my dear friends and sahabat.
And my kucings either.


But bertemu and the berpisah kerana Allah terms should't I forget.


I hope for a better world.
I hope for a meaningful life.


I hope I got to find the Allah's grace.
For the sake of Allah.


Eternal happiness.



(tetiba TERbuat puisi)


Days 18 ; 5 Things That Irritate Me About Opposite/Same Sex


Challenge ni banyak soklan pepelik ah. Skip boleh?


STREESSSSSSSS!


Days 19 ; Your Reflection in The Mirror


cat picture
    880x551 with 
  tagme breed
  solo
  striped
  large pupils
  monochrome
  reflection
  mirror
Aci tak? :p


Days 20 ; The Meaning Behind You Blog Name.


Link blog guwa ;http://honeyapplepie.blogspot.com

Aku letak link blog aku cemtu sebab, aku suka Apple Pie McD hahaha! Ye ah, tapi boikot kan jadi, bila dah tak boleh makan mekdi aku sematkan rasa cinta aku kepada apple pie mekdi dengan cara memahatkan nama apple pie ke link blog guwa (jiwang ke guwa rasa tak kehkeh)



Tapikan, bila aku pikir-pikir balik, http://applepie.blogspot.com puihhh sungguh tak sedap dan tak eksklusif nama sedemikian! Jadinya aku menambahkan word 'honey' disitu untuk menambahkan ke'gwiyomi'annya. Walaupun sebenarnya aku tak suka (di)madu haha! K tak, aku suka honey + quaker oat marvellousssss!


Tapi kalau (di)madu..............hmmmm.............kena pikir balik. Hahahahah! Kbye.


Days 21 ; A Photo of Something That Makes You Happy.


Firstly, aku akan tanya. Apa definisi happy? Haha! Sampai sekarang aku takdapat skema jawapan dia yang sebenar-benarnya sobs sobs :(


Time ni lepas habis paper Bahasa Arab. Wooohooo sape tak "happy"?! Adekah defenisi happy saya betul?


Yeay yeay bestnyaa gi Pulau Kukup.



Days 22 ; A Letter to Someone Who Has Hurt You Recently.



'Dear awak, saya ingin meluahkan isi rasa tidak puas hati jantung perut oesophagus pankreas bladder medulla saya yang tidak berbelah bahagi tambah tolak punca kuasa linear equations theorem pythagoras kepada awak. Dengan ini.................................................................."


Teeeeeeeetttt, aku ni penyayang (geli) Semua orang yang benci aku ke dengki ke hasad ke hapebende ke aku buat dunno je (eh tapi kalau dia jeling ade lah aku jeling dia balik sedas dua kehkeh :D) Hak dia apa. Takde ah nak buat surat ke tweet ke status bagai ni nak bagi sentap tahap kaw-kaw. Kalau nak aku buat, boleh je. Tapi aku taknak hehe peaceeeeee.


Bagi aku, cara terbaik memaafkan dan meminta maaf. Kenapa?! Sebab aku pernah try. Kihkihkih. Sampaikan menyeeeeesaaaalll sangat mintak maaf lambat :/ taktahu kenapa tapi aku pernah baca kalau kita ada hubungan baik dengan semuaaaaa orang, Allah akan permudahkan urusan kita.

That's why, waktu nak ekzem semua candidate akan bermaaf-maafan sesama sendiri dan juga bermaafan dengan asatizah :D Am I riteeeeeeeeee?


Days 23 ; 15 Facts About You.

- Left-handed / kidal
- Speckers haha!
- Sneakers addict
- Mempunyai yaeba / gigi taring terkeluar
- Saiz kasut 35 kahkah perlu ke
- Masih tengok Barbie walaupun dah limabelas
- Pakai jam tangan kanan
- Suka menatang
- Tak pandai main kasut roda/roller skates
- BANA
- Kaki menggeletar kalau buat public speaking
- Kening tebal
- Dua buah-buahan yang tidak boleh dimakan; tembikai&betik
- Suka mainan Lego
- Tak cool, tapi buat-buat cool


Days 24 ; A Photo That Means A Lot to You



Baba and Umi @sawah padi

Feeding the Kancil's haha. Taktau kenape, tapi Kancil ni baik kat guwa je. Guwa rasa ni jantan hahahaha!

Monster Beside Me kehkeh. Dia marah orang letak gambar kat sini. Woi! Takde orang nak tengok la. Pandang pun tak hingin. Blog aku ni kan blog picisan aje.



Days 25 ; Who Are You






Me?
Hamba Allah. Full-time.
Good daughter (good lah sangat) 24/7.
Hardworking student ahem. Half-time.



Btw, result PMR dah keluar Khamis minggu lepas. Nak tahu aku dapat berapa? Tunggu post akan datangggg! (bhahaha kau ingat ni post berepisod?) Okey till then. Assalamualaikum, may peace be upon you :) 
design by Wanaseoby