おはようございます
Challenge ; Days 26th - 30th.
posted by Mirza^Husna 12:23 PM 0 comments
Assalamualaikum and Hello Earthlings.


Anda rindu saya? Tidak? Oh macamlah aku rindu kau dah blah *tutup pintu* hahahaha monolog dalaman ni aish buat lawak pule (kau dah kenapa tak lawak lah) *nangis*



OH-EM-GI what's wrong with your head, darling ling ling aku geli? (you did it againnnn, Mirza....)



Nah, tarappapa~ 





Days 26 ; A Photo of Somewhere You Want To Go.

Sebab siapa yang taknak. InshaAllah.

Coz I wanna plaaaaaaaaayyyyyy~ Nak menjelajah semua tempat yang ada roller coaster. Yeahuuuuuu!

The girlsih side of me hahahaha.

And they do serve thissss. Ah super kawaii~ (jinnyboytv)



Days 27 ; What kind of person attracts you?




TA-DA! :D

- the one who have the lovely smile untunglaaaaa gigi lawa :(
- senyum macam takde masalah omo adore gila ah orang cenggini 
- mereka yang peramah
- cool people hahah tak habes habes
- those who suka buat lawak bo-do
- weirdo personality yeah 8D
- slumber, happy go lucky
- diam-diam ubi berisi
- creative peh pol
- sentiasa meraikan orang-orang di sekelilingnya
-  always be her/himself
- jari kurus (?) hahaha dunno why, pada pandangan guwa orang jari/tangan kurus nampak macam kuat dan sexy :P euww
- setiap kata-katanya membuat orang ter-inspirasi dan full of motivation!


Macam saya ewah.


Days 28 ; In This Past Month, What Have You Learned.


- to pleased everyone heart is impossible.
- sometimes friends are like strangers and strangers are like friends.
- be grateful for everything that you had.
- a little pain will destroyed a bunch of your past sweet memory. 
- you better grateful than be patient.
- learn how to appreciate every single things that exists in your life.
- nobody cares until its too late.
- i may act like i don't care, but in the bottom of my heart, i care the most.
- being left-behind is the most painful feelings in friendship.
- teenage years is the time when you experienced a weird feeling, and dunno what to do. 


Pergh, tak sangka aku boleh buat (sendiri ehem) sebanyak ni ceh banyak ke. Fyi, this is what i've been through, this first three month of 2014 :) this is what we called ; pengalaman mengajar kita.


Days 29 ; Something You Cannot Get Tired of Doing.




- shopping (?) hihihi terserlah kefemininan as long as duit berkepuk-kepuk S____S
- youtube-ing as long as dia tak buffering memanjang.


Omg just look at how much the pecan makes me drooling~ (/-\)

- eating biscuit Famous Amos and eskrim seriously tak pernah jemu (memanglah tak jemu sebab tak selalu -,-) oh yes, dengan air kelapa belakang sekolah seriously yummehhh.






and FINALLLYYYYHHHHH~!!!



Days 30 ;  A Photograph of Yourself Today + Three Good Thing That Have Happened in The Past 30 Days.



With my Unnie kat dataran sekolah MITT terchenta~

Tasha. Di padang sekolah yang gersang.


P/s; ni bukan gambau niharini wkwkwk. Peace! ^^/


- being called 'Akak Mirza' hahaha siyes terharu :p
- Kem Nuqaba' Mantap 've so much fun ops bukan fun je tapi inshaAllah so much knowledge about Law of Attraction? Lebih kurang cenggitulaa. But! It's 'Usrah' ekceli.
- challenge dah habes hahaha boleh?






That's all. See ya guys next time! Btw, cuti sekolah ni wa nak buat ape ha? Boleh mati kebosanan aku cemni wuwu.
design by Wanaseoby