おはようございます
Bucket List of Things U Have To Do.
posted by Mirza^Husna 2:14 PM 1 comments
Salam alaikum. Ohayo gazaimashita!


Kyowa-ne!! Watashi wa hanashi okami hiroshimas yabai yabai YABAI (hentam y so serius k) hahah pengaruh Yuki Kinoshita sangat ni.

My currently-fovourito youtuber. Untuk orang yang sedang berdiet atau yang sangat malas memasak dirumah boleh juga untuk orang yang forever alone lonely takde sapa nak teman kau makan.


Highly recommended.


Membuatkan kau akan pergi masak dengan serta merta dan juga berpikir pat puloh tujuh kali untuk tidak berdiet.


:p

Seperti yang dijanjikan here it is the bucket list. Things u have to do it NOW or regret later. Uuuu sounds scary.


I guess this bucket list is suitable for all the spm-leavers like me omg what a sentences nak lempang je rasa ei









1.Make up your bed everyday.
2.Start up a good routine. Example is next.
3.Drink more water. Specifically; 3 litre.
4.Go out for a 30 minutes jogging.
5.Limit the television and youtube maybe?
6.Redecorate your room.
7.Hang out with friends.
8.Clean (vaccum,mop kalau mampu) your room/house.
9.Kerja? omg nak sangat tapi.......
10.Dun like ur body? Exercise. senangnya cakappp
11.Lazimi solat dhuha.
12.Help ur mom with chores.
13.Walk your cat hahaha nak pulak diorang
14.Blogging ;)
15.Do a note of what u want to achieve on that day.
16.Because 1 minute of planning can save up ur 2 hour time please be wise (me to myself)
17.Do some research tips; interview university really help
18.Eat raw baby carrots everyday if u rabun and taknak tudung kembang 
19.Sapu halaman rumah.
20.Bake a cookies (currently oven rosak) if u smart make a no-bake dessert :'D
21.Write a diary.
22.Create a happiness jar. Things make u thankful and happy on that day.
23.Get a license. 
24.Bagi yang penakut macam aku boleh ikhtiar untuk hire a driver satu hari nanti belajar elok-elok dulu k
25.Love letter everyday #SuratCinta
26.Read a good book;Esc (budak tomato)
27.Have a sense of wonder.
28.Start eating healthy and live healthily.
29.Consume fruits and vegetables everyday.
30.Improve your handwriting. 
31.Reward yourself a good movie; Harry Potter, Gokusen eh sape dah tengok munafik? bagi yang belum tu cuba tengok depan cermin hahaha gurau sajeww kalau terasa bagus jugak (aduh pedihnye mengata diri sendiri)
32.Cuci gambar.
33.Learn how to dance especially kpop. The feeling of ur sweat running ahahah puas wei



Because 33 is a bountiful numbers, so i decided to just 33 of it! Heheh alasan kemain good-good je.


Walaupun ianya sikit, not going to take (haruman) just one day to successfully complete it. So omaigod u have a long way, girl. *tepuk bahu sendiri*


Let's all be happy. Haenboghaja.행복하자

Bye! Stay infires! INFIRES MAN INFIRES.
design by Wanaseoby