おはようございます
Worst things that actually happens.
posted by Mirza^Husna 4:41 PM 0 comments
Salam alaik.



Yuhuuuuuu, hahahhaahaha buang tebiat kepe si mirza ni rajin pulak dia update post. K fine lepas post ni aku senyap dah.

Image result for cartoon handphone tumblr

Image result for divider tumblr


"ui, hempon baruuu. tengok."




"he."




"hempon kite hilang tu hari." *senyum pasrah*





"HAAAA?" rahang jatuh.


Image result for divider tumblr
Anyway, u know what pada tanggal 2 Syawal yang hening, i lost my phone. Ala tau, galaxy j5 je punnnnnnn. Kecoh.



eh.





Eh.





EH.






EHHHH.




menda kau kata?



the thing is not abt the phone. but the things INSIDE the phone.





huarghhhh, *heartbroken*




paling terkilan sekali lost conversation whatsapp :(((((((((((





pastu gambar2 lamaaa :'(((((((((


Image result for divider tumblr

Hilang kat sejid. Tak hilang pun. Orang amik.


Punyalah husnudzon orang yang pegi sejid semua berhati murni, ah sungguh aku tertipu!



"aduhai inesennya budak ni" -Jia


nak citer full ke tak eh?






mamnu'. tunggu kat koridor masjid je. tak bawak beg ke ape. pegi tandas. letak je la henpon tu kat situ sebab husnudzon dan aku rasa henpon aku tak lawa pun. lol


ada macik kecoh kecoh (baik) tanya sapa punya henpon tinggal kat luar. aku tak jawab sebab tengah membuang (?)

keluar tengok dah takde.


macik yang baik tu tanya aku ade tinggal kenpon ke. kata ada. macik ni kata dia suruh 'macik lain' (jahat) pegangkan. ok.


macik baik tu bawak aku pegi tempat solat dan tunjuk sapa macik (jahat) tu. tapi dia tengah solat tak tau muka dia cane. macik baik suh tunggu dia siap solat.


aku ok tunggu kat luar pintu tempat muslimat since mamnu'.


husnudzon (aku rasa aku sangat bangang ketika itu) sekali lagi. ingat macik (jahat) tu lepas siap solat nak tanya la cam sapa tinggal hempon ke ape. tapi takde.


call call hempon dah mati. hah sah.




AMBIK LA MACIK HEMPON CURIK TU AMEK AMEK.




:'(


Image result for divider tumblr


Image result for bts wear spec gif
namjoon-ah, pehal kiut overload ni.


2nd; my spec patah.


no no, not my fault. rasa sebab dah ajal.


ceyyyyy kalis.



betul la dah bape abad pakai menatang tu. dah reput gamaknye.


patah macam style rapmon tu. kat tempat gantung telinge. 


------


jadi orang buta untuk seminggu. scenery jadi 144p je daripada 1080p wuhuuuuuuuuuuuu.



siyes tak ready nak move on dari spec ni. dahla trend skang pakai full frame, mesti susah nak carik yang half frame punya.




pulaktu muka aku enggak seswai pakai full frame tau taaaaaaakkkk




pakai lens plak. tahla. leceh kot.



aku tengok muka aku tak pakai spek cam orang tak cukup tido. eyebag gemok. mata cam kena tumbuk T___________T



-----

ada je spek lain kat umah. baru. tapi tak suka ;(((( tak seswai.



pastu ada bukak booth spek tau kat sini. macam ehhhhhhh




murah.



rm210 lens + frame.



memula ingat nak tukar frame je tapi dia cakap harga tukar frama sahaja dengan frame + lens sama je. so better buat baru dak?


Image result for divider tumblr

ja-jang! as cute as namjoonie :p


tapi kalau pakai shawl je ok. pakai bawal hancussss. my face is betraying me. y u do dis.
design by Wanaseoby