おはようございます
Marvelous Monday -Bcs it hella holiday halah
posted by Mirza^Husna 10:30 AM 0 comments
Salam alaik.



Hi. Aku dah seminggu naik sem 3. Tetibe je kan dah sem 3, waktu sem 1 dulu rasa sem 3 ni jauhhhhh lagi. Haih. 

nyaaiiiiieeee~



Ok cukup.
Image result for divider tumblr
Minggu ni kite deco bilik. Ini outcomes nye.


ihiks.


Image result for bts taehyung gif 2016
tite suke shangat.



Sem ni beria sikit nak deco bilik. Maklumla elaun banyak wakakah alhamdulillah ala kulli hal.



Roughly, budget aku untuk deco bilik;-


tapestry rm60
fairylight rm15
postage rm10
tikar getah rm11



Oleh sebab ukc ni sangat dhaif, aku terpaksa melabur sket duit demi keselesaan sejagat.



Now u know, dengan duit semua boleh cantik :p



 ahahah kejadahnya tagline kau mirza.



Ala tapi bilik youorang yang sejak azali dah lawa takpayah la beria macam aku habis berpuluh almost beratuih ni. 
Image result for divider tumblr
Okey, habih takat tu.



Sem 3 ni sangat pack weh. Seven subjects to hadam for four months. I cannot imagine it, sem 2 yang short sem pun tak kebah lagi exhausted dia tu (exaggerated) 




pray for mirza.





takpa, Allah kan ada :)
Image result for divider tumblr
it is has been only a weeks i started my sem 3, and my precious bottle dah ade orang kebas. y u do dis tak baik tau :(((((
design by Wanaseoby