おはようございます
Eidul-fitr ♡
posted by Mirza^Husna 2:54 AM 0 comments
Salam alaik.


Image result for spongebob blinking cute gif
miss me? 











Related image
glad you did. wahahahahaha


Image result for divider tumblr


How ur raya evelibadih???







Not to forget your Ramadhan. hehehehe *wink*









whatever it is,








may you have a blast Ramadhan and Eidul-fitr! Amiinnn.



Image result for divider tumblr



Aku tak pos anything pun kat soc med not even wishes hahahahah (biasalah tak hot so tak pos pun takpe tak mati pun ahaks)





 Ep ep ep tapi sapa kata takde potret raya?



nah ini dia!

🌸🌸🌸🌸

who dat.

ft. chin

ft. cheeks

ft. fingers

ft. Chiko

🌸🌸🌸🌸


27 JUL '17

Currently in weeks 7 in CFS. Iyep, aku buat asasi setahun setengah ngeh ngeh eleh takpe ah 🤷
so skang dah jadi bebudak ehem hakak hakak second year lewlz. lepasni bila orang tanya dah boleh jawab 




"eh tak lah, second year." ekekeke tak bangga pun.





dan respon biasa,





"tak nampak cam second year pun." 








eleh 😐




i'm in my forth sem rn, inshaaAllah graduate this sem, doakan! nak gi gombak cepat, nak jumpa crush hahahahah hah ha ha buuuuu blah la ko betulkan balik niat ish




sem ini, syipah dah takde, hilang penguat semangat jap. pulaktu kat degree pun memang dah tak sama tempat. syipah kat kuantan saye kat gombak sobs (i'm thinking to do appreciation post abt syipah heheheh)



tapi ade Opa my kazen pengubat hati yang lara hahahahah padan muke Aufa dapat uia hahahahh



huzayl, zahin. pun ade, tapi takpelah takde efek pun




lulz 4 orang sepupu kumpul kat uia, ko hade?



🌸🌸🌸🌸


roommate this sem ok best! still dengan Jia. Erin dengan Pah rumet baru tapi second year jugak.



still trying to open up myself more to ppl, baru la orang nak open up dengan kita kan? takpa, take it slow, u have the time ;)



🌸🌸🌸🌸


what ever it is, alhamdulillah. i'm here because of his blessings.



🌸🌸🌸🌸

Image result for bts gif
too cute. i cant


Sori aku pun rimas jugak pos banyak enter____enter ni, but i guess it is a phase hahahah (takde bende nak bebel basically) Please bear with it a moment (or forever) kihkih



lagipun bukan apa, kalau aku buat panjang2 mcm dulu, tak tahu pengakhirannya nak ke mane. biasalah assignment research pun dah berkajang-kajang kang terbawa-bawa ke penulisan post pula hahahahaks bajetnye eh biarlah ha tengok panjang betei untuk satu perenggan juling mata ergh sudah-sudahla esaimen kena taip panjang-panjang takkan post blog pun nak taip pepanjang penat ah cani lol actually those not even same to put it together in one sentence pun, liek how can you compare assignment and post update? satu stress satu menyeronokkan tak ke?
design by Wanaseoby