おはようございます
[K-indie], [E-Indie]
posted by Mirza^Husna 1:51 AM 0 comments
Salamun alaik.


또 넘어졌다고
혼자 놔두라고
아무말도 하지말라고
이젠 지쳤다고
마지막이라고
단념하는 네게
하고픈 말 있어 
*그저 스쳐가는 바람일뿐이야
누구나 한번쯤 겪는 그런일이야
훌훌 털고서 이제 일어나렴
이건 아무것도 아냐 
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 일어나 
또 넘어졌다고
혼자 놔두라고
아무말도 하지말라고 
이젠 지쳤다고
마지막이라고
단념하는 네게
하고픈 말 있어 
*그저 스쳐가는 바람일뿐이야
누구나 한번쯤 겪는 그런일이야
훌훌 털고서 이제 일어나렴
이건 아무것도 아냐 
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 
*
참 바보같이 울고만 있지마
뭐든 맘 먹으면 할 수 있는거야
시간 지나면 웃을 수 있는걸
너도 너무 잘 알잖아 일어나
Image result for divider tumblr


Dusturuna-al Qur-anu
Wa Deenuna-al Islamu
Arkanuhul Jaleelah da-aimun Fadheelah

Our guide is the Quran
Our Religion is Islam

Five Noble Pillars upholding what is virtuous
To make the Testimony is the base of the Faith, 
and the Fast, and the Prayer, 
the Pilgrimage and Charity.

Dusturuna-al Qur-anu
Wa Deenuna-al Islamu
Arkanuhul Jaleelah da-aimun Fadheelah
Wa yash-Shahadatani, qa-aidatul Iman, 
wa-Sawmu, Wa-Salatu, 
Wa-Hajju, Wa-Zakatu.

Our guide is the Quran
Our Religion is Islam

Five Noble Pillars upholding what is virtuous
To make the Testimony is the base of the Faith, 
and the Fast, and the Prayer, 
the Pilgrimage and Charity.

Wa yash-Shahadatani, qa-aidatul Iman, 
wa-Sawmu, Wa-Salatu, 

Wa-Hajju, Wa-Zakatu.
Image result for divider tumblr

Taste aku dalam music ni, aku suka indie. Lagu-lagu kafe yang lembut, underrated dan menyenangkan dan bukannye headbanging punya types of lagu.


but i can go from indie to hip hop real fast ok ha jangan menmain.


instrument/indie preferably bila nak focus
lagu headbanging bila tengah release tension cam kemas bilik ke or whteve
Image result for divider tumblr

One more thing, aku sebenarnya tak suka share/recommend lagu kat orang (tak suka jugak oang recommend kan sbb macam pls biar aku discover sendiri ko rilek je k) so kiranya bila aku rekemen kt engkorang lagu ni ni ni maksudnya lagu tu tak sedap sangat :p


sebab first kedekut. tanak orang lain dengar sekali lagu yang kite suka. sebab kononnye sedap sangat lah simpan untuk sorng sorang aje ufufufu


second, kalau dia suka sekali nanti macm dia pulak over melebih eyyyy


third, saja dengki.
Image result for divider tumblr
Image result for bts gif
Adieu!
design by Wanaseoby